poezja.tanczy Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Z cyklu: Śpiewnik pielgrzyma Na sto dwanaście Już zapomniałem smak Twoich ust Nie pamiętam jak kiedyś było Zapomniałem jak twe oczy żarzyły się Me marzenie się w końcu ziściło Abyś nie wyprowadzała mnie z równowagi Abyś nie raniła mnie ciągle znów Żeby był spokój i pokój tu Żebyś była jak wyjęta ze snów Nie przewidziałem jednak jednego Że znikniesz, odejdziesz, zabraknie Cię W samotności kłótnie wspomina się miło I zrozumiałem, że budowały mnie Bo na tym polega piękno małżeństwa By doprowadzać się do szaleństwa By kochać, krzyczeć, a czasem szlochać Bo miłość to łzy, szczęścia i smutku To płacz jest duszy Płacz więc do skutku Płacz z radości, albo ze smutku Płaczcie razem i cieszcie się chwilą Bo wspólne chwile kiedyś miną I emocje marnie zginą Bo na tym polega piękno małżeństwa By doprowadzać się do szaleństwa By kochać, krzyczeć, a czasem szlochać Bo miłość to łzy, szczęścia i smutku //Marcin z Frysztaka Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 6
iwonaroma Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Byle nie przesadzać z tym szaleństwem ;) tylko tak od czasu do czasu:) 1
kwintesencja Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @poezja.tanczy miłość to lawina emocji, ten wiersz także jest nimi przepełniony :) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To i mnie się podoba. 1
FaLcorN Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w punkt HS skoczni słów czekam na kolejną serię :D
poezja.tanczy Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze mówisz, ale szaleństwo potrafi się mnożyć :) Tak, lawina. Czasami przygniata, a czasami schodzi niezauważona. Tylko gdzieś w oddali, słychać jak się żali. @Rafael Marius Cieszę się, że czytasz @FaLCorneL Cieszę się, że podsuwam powody do śmiechu Będę się starał, żeby materiału nie zabrakło @Tectosmith @lirycznytraktorzysta Dzięki Wam wszystkim. Za czas i energię. Pozdrowienia najlepsze :) 1
Rekomendowane odpowiedzi