Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) w kolorach i ciemnych i jasnych - kształty a każdy inny ile już przykryło się ziemią lecz czy na zawsze - pytam cię niebo zniknę? Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 9
Rafael Marius Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 @duszka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wcale nie znikniesz. Będziesz cały czas w innym pokoju wieczności. 2
Natuskaa Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Niebo jest w Tobie i odpowiedź też tam jest. Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Witam - podoba się - Pozdr.wieczorowo. 1
Ewelina Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 @duszka bardzo subtelnie o sprawach niełatwych. Pozdrawiam :) 1
duszka Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałabym mieć taką pewność... Jak ją zdobyć? Dziękuję :) Są chwile, że mam takie wrażenie - że sięga do mnie i wnika we mnie... A więc może jest nadzieja :) Dziękuję Ci! Ciszę się i dziękuję :) Pozdrawiam. Wydaje mi się, że ta subtelność najbardziej do nich zbliża... Dziękuję Ci za miłe słowa i pozdrawiam :) 3
Rafael Marius Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mojej ścieżki bym nie polecał skrajnie ryzykowna, a to że doprowadziła do celu, to raczej dzieło przypadku. Zatem nie znam odpowiedzi na pytanie. Ale intuicja mi podpowiada, że każdy powinien poszukać swojej. Z tych dostępnych w duchowościach lub okryć nową w świetle lub po omacku. 1
duszka Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @Rafael Marius Tak, intuicja jest chyba w tym pomocna... Każdy z nas ją ma, a więc i ja :) Dziękuję Ci za szczerą odpowiedź. 1
poezja.tanczy Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @duszka Nie ma znikania, tak jak powiedział Rafael Pozdrawiam serdecznie :)
duszka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to jestem spokojna :) Dziękuję i również Cię serdecznie pozdrawiam. @Dobry, Zły i Brzydki Miło mi :) Dziękuję! Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 2
Jacksons Fan Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2023 @duszka @duszka proszę, Duszko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie piszesz
Leszczym Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @duszka Duszko świetne te Twoje kompozycje i bardzo literackie :) 1
duszka Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Ci :) A "literackie" zaskoczyło mnie i oznacza może, że używam w wierszach nieco innego języka niz ten codzienny... Wiem, że dobieram i ustawiam słowa z uwagą wsłuchując się w siebie. Pozdrawiam Cię. 1
Leszczym Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @duszka Naprawdę wychodzi!!!!! Tomik, powtarzam się, byłby ekstra z tych kompozycji ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi