Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2023 chcąc się upewnić czy gdy miasto śpi parkowymi alejami spacerują jego sny za drzewem ukryty cichutko czekałem lecz zamiast snów dwa cienie ujrzałem cienie które mówiły brakuje nam jednego więc następnej nocy przyjdziemy po niego wystraszony bardzo zawróciłem do domu a gdy rano wstałem pomyślałem po co komu tyle snów i zacząłem śmiać się z własnego 8
Rafael Marius Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie mają własnych i kradną innym. Własnego życia też.
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 I do mnie przyśli, i zabrali, i nie śpię tera jeszcze (02:05). :) Fajny kawałek Waldku. Pozdrawiam
duszka Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tajemniczy, nie wyjaśniony do końca... Lubię to :) A dwie pierwsze zwrotki piękne. Pozdrawiam :)
Tectosmith Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Ładny wiersz. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - może tak być jak napisałeś - dzięki za czytanie - Pozdr. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dzięki - Pozdr. Witam - miło że czytasz - dziękuje uśmiechem - Pozdr.serdecznie. Witam - dziękuje za ową ładność - Pozdr. @iwonaroma - @Leszczym - pięknie wam dziękuje - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @huzarc - dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 @Sennek - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi