Ten utwór został doceniony przez użytkowników. NozoX Opublikowano 23 Lipca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 Imion miałem w życiu wiele, większość wyszła z Twoich ust. Na ich wydźwięk jest mi gorzej, chociaż słodkie są jak chrust. Może tutaj tkwi przyczyna, czemu stronię od słodkości. W życiu gorzkich szukam smaków. Przypadkowo. Ku ścisłości. 10
duszka Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @NozoX Oddzielenie od pewnego rodzaju doświadczeń uniemożliwia pełny i "równomierny" rozwój... Dlatego chyba dobrze, że podmiot liryczny ich szuka :) Płynnie brzmiący, uporządkowany wiersz. Pozdrawiam. :)
NozoX Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @duszka Dziękuję ślicznie za opinię, pozdrawiam :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @NozoX Trzeba czasem odreagować w przeciwną stronę, aby z czasem znaleźć punkt równowagi.
Kwiatuszek Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2023 @NozoX Bardzo fajnie ujęte. Podoba mi się:-) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi