Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2023 Zaczekaj proszę - nie odchodź pozwól że wytłumaczę czemu raz jestem a raz mnie nie ma i nie nazywaj latawcem Znasz przecież moje uczucia wolność jest tylko kochanką więc nie mów żegnaj to koniec nie jesteś tylko zabawką Ja na pewno jeszcze tu wrócę składając u twych stóp kwiaty od niej podarowane pachnące wiatrem łąką i lasem 6
Rafael Marius Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Trzeba szanować potrzeby innych i nie ograniczać czyjejś wolności. Nikt nie jest czyjąś własnością.
Antoine W Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Jak się zastanowić - bardzo to piękne (twój wiersz) i sam bym chętnie takie kwiaty podarował, gdyby tylko zechciała przyjąć...
duszka Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Wolność uczy nas kochania - tak delikatnie i czule... Ciekawie i wzruszająco ująłeś ten temat. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2023 @poezja.tanczy - dzięki - Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zgadza się nie wolno jej ograniczać - Pozdr. Witam - więc spróbuj może przyjmie - dziękuje za czytanie - \ Pozdr. Witam - cieszy mnie twoje czytanie - dziękuje uśmiechem. Pozdr.słonecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 @Monia - dzi9ękuje serdecznie - 1
Rekomendowane odpowiedzi