Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 6 Lipca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 Boli mnie śnieg co nie zabielił się zimą uśmiech dziecka, którego nie ma boli mnie mówi miłość i z bólu przybiera 8
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @duszkaCiekawa miniaturka. Jedno "boli mnie", to na dole przysypałbym śniegiem. Pozdrawiam! :-) 1
Monia Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 Czasem taki ból zdarza się w naszym życiu cóż poradzić pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
duszka Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świadomie ten zwrot powtórzyłam, żeby wzmocnić znaczenie bólu w wypowiedzi, więc wolę przy tym pozostać. Ale dziękuję za tę uwagę (przemyslałam ją) i miłe słowo :) Pozdrawiam. Dal mnie to szczególny, "dobry" ból, dlatego nie próbuję się przed nim bronić. Dziekuję Ci za refleksję i pozdrawiam :) @Rafael Marius@violettaMiło Was widzieć :) Dziękuję! 1
poezja.tanczy Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 @duszka Czasami ból może spełniać funkcję oczyszczającą 1
duszka Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak! Właśnie taki ból. Dziękuję Ci za tą myśl :) @Echo Dziękuję! :) 1
duszka Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @tramwaj63 ...i czy byłoby możliwe? A ulga, to cudowny stan - cichy i czysty, pełen prawdy. Dziękuję Ci za to cenne spostrzeżenie :) @iwonaroma@Leszczym Dziękuję Wam i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi