Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) przy tobie kochany drżę śpiewam płaczę świtam gdy zasypiasz obok jestem oddechem własnego życia otworzyłeś mnie na wszystko każdy dzień składam ze wzruszeń pokwitam Edytowane 24 Czerwca 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 17
Arsis Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @Somalija zaskakujesz mnie, Aga... piękne...
Antoine W Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @Somalija bardzo obrazowy (i) aż warto sprawiać by ten kwiat promieniał ;)
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postanowiłam wyjść ze swojego mocno hermetycznego i eklektycznego stylu. Użyć rymu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie wiem czy umiem...
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Antoine W Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do promienienia trzeba dwojga... DZIĘKUJĘ A. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
poezja.tanczy Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Tylko kto promień daje, a kto bierze Sprzężenie Miło się czytało +++
kwintesencja Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Somalija to musi być prawdziwa miłość :) pięknie napisane! Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @poezja.tanczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Duży z Ciebie chłopiec, więc o promieniach wiesz wszystko... Dziękuję za czas... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To cieszy. Warto być otwartym. Nawet, gdy miłość przeminie to otwartość prawdopodobnie zostanie. Choć wiadomo niektórzy zakochani myślą, że tak będzie zawsze.
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość, to miłość... z nią się nie powalczy. DZIĘKUJĘ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakochani mają swoje definicje... Dziękuję Ci, spróbowałem nowej formy, bardziej delikatnego pisania. Wystaw buzię lecą całusy... 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie. Warto próbować jak dla mnie ładnie. Szczególnie, iż ja też w większości rymowane piszę, to mi jest bliższe takie pisanie. A dziękuję z przyjemnością wystawiam.
Somalija Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 @Rafael Marius Oj, Rafałku ile razy rzucałam pisanie i chowałam zeszyty... Ciągnie mnie do wyrażania myśli... DZIĘKUJĘ Ci za obecność Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 @Asia Rukmini Dziękuję Asiu... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Pierwsza do poprawy, za dużo czasowników. Niektórzy myślą, że się lubimy, niech tak zostanie.
Somalija Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 @violetta Jak można lubić kogoś, kto nazwa Cię babochłopem i bezguściem?
violetta Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 @Somalija gdybyś się przypominała, zapomniałam już)
Somalija Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 @violetta Gdyby Ciebie ktoś tak nazwał, też byś pamiętała... :/
violetta Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 @Somalija myślę, że nie, szybko zapominam:)
Somalija Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2023 @violetta To masz problem, będziesz musiała udawać, że Cię lubię...
Rekomendowane odpowiedzi