Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Rozkoszy, miej litość Stałaś się nudna, Przewidywalna. Wpadasz na chwilę, I znów cię nie ma. Wiem, że na dłużej Lubisz zostawać. Jak cię ugościć? Powiedz mi teraz. Zdradź tajemnicę, Powiedz na ucho. Daj mi się złapać W sidła spragnione. Każesz mi czekać, Każesz mi prosić. Błagam o pomoc, Cała znów płonę. Widzę jak pragniesz, Jestem przy tobie. Nie bądź już, proszę, Tak niecierpliwa. Widzę, że pragnień, Tak jak fantazji, Nawet specjalnie Już nie ukrywasz. Czy mam je spełnić? Zrealizować? Swoim zapachem Przybrać znów kwiaty? Wciąż mnie namawiasz Żebym została, Więc skorzystajmy Obie dziś na tym. --- 9
corival Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Wędrowiec.1984 Intrygująca rozmowa między dwoma, zdawałoby się raczej mało wymownymi odczuciami. Niezła fantazja. Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Bardzo oryginalne, a czytałem dwa razy, żeby po puencie od początku rozkminić, bo mnie rozwaliła. Pozdrawiam
Kasia Koziorowska Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Rewelacja. Stosunkowo niewiele słów, a tak dużo treści. Brawo! Życzę niekończącej się weny twórczej. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @corival @Marek.zak1 @Kasia Koziorowska Pogawędzić z Rozkoszą zawsze można, przy okazji dowiadując się dlaczego zazwyczaj tak szybko ucieka. Tym razem jednak postanowiła zostać troszkę dłużej. 2
Marek.zak1 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak, to dedykuję Ci coś o rozkoszy:). Zaraz będzie. 2
Rekomendowane odpowiedzi