Leszczym Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 Im jestem starszy i im bardziej prószy siwizna tym mniej obserwuję nęcącego dobra i zła im dłużej z tobą starannie rozmawiam tym więcej widzę nieuchronnego zamieszania jak twardy głaz narzutowy i te deszcze aż przemìęka ortalion Musisz sobie jakoś radzić, co rozumiem czynisz tak najlepiej jak potrafisz wybacz nam, wybacz wybacz i mi tę podatną szczerość przecież nie lubimy być podsumowywani i wcale nie przepadamy za dyskusją w słowie pisanym... Seranon, 23.05.2023r. 7
Rafael Marius Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie jest podobnie, coraz mniej i sobie to chwalę. 1
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 @Rafael Marius Też chwalę ;) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 Witam - wiersz na plusa - podoba się - Pozdr. 1
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar super, dziękuję i chyba jutro znów do Was zajrzę ;) @Waldemar_Talar_Talar A i dużo osób mnie tutaj pozdrawia, a zdrowie już raczej nie jest dla mnie priorytetem i raczej o nie nie dbam ;) Edytowane 24 Maja 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Ewelina Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 @Leszczym interesujące, intrygujące, dające do myślenia. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 @Ewelina Dzięki Ewelina niebawem zajrzę do Ciebie ;) Warsztat też sobie przejrzę ;) 1
Ewelina Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 @Leszczym a zapraszam serdecznie w moje skromne progi. Jesteś miłe widzianym gościem. Tymczasem pozdrawiam ciepło :) 1
corival Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 @Leszczym Jakoś tak dość sceptycznie tym razem... ale zgrabnie wyłuszczyłeś. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak na przekór wszelkim nawałnicom... Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 @corival Słuchaj nie dam rady codziennie pisać tekst na miarę 16 serduszek i 800 wyświetleń ;) Jak najbardziej rozumiem sceptycyzm ;)) Dziękuję za pozdrowienia ale ich nie używam ;)) No ale również pozdrawiam... 1
corival Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego jak sądzę lwia część z nas nie jest w stanie dokonać. Nie ma obowiązku używania pozdrowień. Osobiście używam tego określenia, ale nie wymuszam na nikim ;) yyyyyyyy... Pozdrawiam? ;)
Leszczym Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2023 @poranki A ja myślałem przez chwilę, że napisałem niezły wiersz :D
Rekomendowane odpowiedzi