Rafael Marius Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A w pierwotnej wersji było słówko zwiewnie, ale się nie zmieściło. Życzę wszystkim entuzjastą ekowiosek, aby ich nadzieja przyniosła obfite plony nie tylko w marzeniach. Dziękuję za obecność i serduszko. Tak właśnie czułem. Tobie to dobrze. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Witam - jest klimat a tak lubię - Pozdr. 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie to, że się udało. To ważny dla mnie temat. Wszystko, co związane z naturą gra w moim sercu piękną melodię. Dziękuję za uznanie.
Rafael Marius Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 @zetjot Dziękuję za uznanie.
Elephant Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaintrygowałeś mnie. Co do ekowiosek słabo znam temat ale już wiem, że go pogłębię.:-) Pozdrawiam serdecznie. 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie jestem na bieżąco, ale kiedyś to była awangarda ekologi. Dużo nowych pomysłów czasem zupełnie szalonych, niekiedy nawet sensownych.
Tectosmith Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @Rafael Marius Bardzo ładny wiersz a zdjęcia także, zwłaszcza to pierwsze. O taki ujęcia mi chodzi, ale dla mojego aparatu to prawdziwe wyzwanie. Czasami jednak się udaje. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję staram się. Chyba zapomniałeś o serduszku, a może się nie należy? To może warto zrobić sobie miły prezent i kupić jakiś lepszy? Będą nowe możliwości. 1
Tectosmith Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, że przypomniałeś. Faktycznie zapomniałem pisząc komentarz a serduszko zdecydowanie się należy :-) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też zapominam dokładnie w ten sam sposób. Dziękuję.
Nata_Kruk Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Rafaelu... umiesz zrobić dobre zdjęcie oraz.. wpleść w treści ciekawe tematy. Pozdrawiam. 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za uznanie. Staram się pisać, każdy wiersz na inny temat. Póki co pomysłów mi nie brakuje, ale im dalej w las... 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2023 @Wiesław J.K. Dziękuję za serducho.
Asia Rukmini Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2023 Ciekawy, rytmiczne wiersz. Lekko się czyta, choć temat ciężki ;) pozdrawiam 2
Rafael Marius Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zawsze staram się, w miarę możliwości, pisać rytmicznie i melodyjnie. Kiedyś byłem muzykiem amatorem i stąd takie upodobania. Dziękuję za uznanie. 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2023 @M_arianna_ Dziękuję za serduszko.
Nefretete Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 @Rafael Marius Ładnie treść płynie! Zdjęcia swoje też robią, dodają treści wiersza dodatkowych bodźców wyobraźni. Pozdrowienia! 1
Rafael Marius Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za zainteresowanie i pozytywną opinię. 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przychylną opinię. To prawda nasi jadą w jedną stronę, a drudzy w przeciwną zgodnie z zasadą wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Od kilku lat przybywa ludności wiejskiej, a ubywa miejskiej. Tyle że wynik robią podmiejskie osiedla domów jednorodzinnych, które z wsią nie mają nic wspólnego. Edytowane 11 Lipca 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @poezja.tanczy Dziękuję za serduszko i czytanie. 1
Rekomendowane odpowiedzi