Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 1 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 z materii nocy po ciemnej stronie kładę z cieniem sny złe zarzucam na nie całun niech zginą niech zczezną po jasnej stronie otulam welonem dobre sny niech ślubują niech się weselą z moim nowym dniem 11
Marek.zak1 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Dobra decyzje, a złe sny do niebytu. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:) Również pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, brak snów to głęboki odpoczynek. Ale z dwojga złego;) wolę sny dobre:) Też dziś wybieram się na długi spacer, bo pogoda ma być piękna. Również ciepłe myśli przesyłam :) Dzięki:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @iwonaroma Mnie to się nic nie śni, ale podobno wszystkim się śni, tylko nie pamiętają. 1
corival Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @iwonaroma Sortowanie snów... cóż, chyba bym nie potrafiła. Pozdrawiam :) 1
Kasia Koziorowska Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Niewiele słów, dużo treści. Podziwiam szczerze. Ślę pozdrowienia. 1
iwonaroma Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sen ma fazy: marzeń sennych i snu głębokiego - Ty pewnie śpisz jak zabity ;) Dzięki:) Eee .. :) na pewno byś potrafiła:) Dzięki i również pozdrawiam:) ;) Dzięki. Również pozdrawiam @Asia Rukmini Miło widzieć :) Dziękuję @Ewelina @Tectosmith :)) Dziękuję 2
Tectosmith Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @iwonaroma A ja chciałbym w ogóle pamiętać moje sny, te dobre i te złe. Na razie się nie udaje. Ładny wierszyk. Pozdrawiam :-) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Prawda. Dzięki:) Oj, koszmary są... koszmarne;) Szczęściarzu, śpisz spokojnie :) Również zdrówka 1
Tectosmith Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma tak lekko bo emocje towarzyszące snom pamiętam dobrze a jak mam koszmarek to czuję wszystko. Zapominam jednak całą otoczkę i za cholercię nie mogę rozszyfrować, co to za strach próbuje mnie straszyć. Poza tym z powodu leków i depresji sypiam okropnie więc nie ma mi czego zazdrościć :-) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak.... jeśli czuje się niepokój, a nie zna przyczyny to już lepiej pamiętać... To życzę w takim razie lepszego spania. :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 ... dwie 'szale' nocy, to jak waga prawie.. a Ty po właściwej stronie układasz sny i niech nam się weselą, zawsze. Pozdrawiam. 1
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @iwonaroma Nie rozsnuwaj .. opowiedz, czy to aby... spowiedź? Pozdrawiam Iwonko... sto lat!!! 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mówią, snem sprawiedliwego. 1
iwonaroma Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję i pozdrawiam również. :) Pozdrawiam i dziękuję Grzesiu :) O, to to :) Zdecydowanie lepiej być sprawiedliwym niż martwym :) 1
Natuskaa Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Te ciemne często są wynikiem jakiegoś problemu w ciele, ja na przykład nie lubię snów z brzucha ( kiedy chodzę i szukam czegoś i w kółko to coś robię w danym śnie - to bardzo męczące). A te jasne sny to znów w drugą stronę - pełen rozkwit :)) Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się:) Dzięki i również pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi