Ten utwór został doceniony przez użytkowników. any woll Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 tak bardzo kocham że nawet wiersze wplątane jak papiloty we włosy nie zabijają już mego serca twój uśmiech jasny młody i wolny koloruje czerń zdjęcia 9
Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @any woll czuję szczerość w tym tekście. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie :) 1
any woll Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Ewelina dziękuję bardzo 1
corival Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @any woll Przeszłość bywa bardzo żywa w pamięci i nie koniecznie czas zaciera kontury. Bardzo mi się podoba Twój wiersz. Przemówił do mnie. Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam - fajnie i ciekawie o miłości - Pozdr. Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
any woll Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar witam, dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi