Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Rafael Marius Piękna metafora. Coś w tym jest. Jedyny sposób to mimo wszystko nie rezygnować...i pisać, pisać i pisać... 1
corival Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Ewelina Troszkę jednak udało Ci się przemycić w wierszu, nie jest więc tak tragicznie. Nieco szlifu i będzie jak ulał. Pozdrawiam :) 1
Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @corival dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @zetjot dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie słowa. Pozdrawiam.
Leszczym Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Ewelina A jednak potrafisz !! 1
Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Leszczym dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Ewelina Masz coś jeszcze w pisaniu - bardzo interesujące podejście do wielu zagadnień. 1
Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Leszczym Nie wiem co masz na myśli, nie mniej jednak dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
staszeko Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Można interpretować na dwa sposoby: Autorka lubi głaskać czytelnika pod włos, by prawił tym gorętsze komplementy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna absolutnego nie sposób wyrazić, a wszystko inne nie warte jest wysiłku pisania. Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez staszeko Minor change. (wyświetl historię edycji) 1
Ewelina Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @staszeko ach Staszku, ja mam problem z przyjmowaniem komplementów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
any woll Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byłoby szkoda... 1
staszeko Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie nad tym pracuję: będę posyłać tyle komplementów, że nie tylko nie będziesz mieć problemu z przyjmowaniem, ale nawet przestaniesz zauważać. 1
Ewelina Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 @staszeko @staszeko Staszku...we wszystkim należy zachować umiar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zepsujesz mnie do szpiku kości @any woll dziękuję Jak będzie to czas pokaże. Wszystko w życiu się zmienia, jednak wszystko płynie. 1
Rekomendowane odpowiedzi