Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 padła zbita podłą podłogą zaklepana diabłu klepki nawet jednej nie podniosła wrosła wrzosem zakurzonych włosów krzew łamał się głosem popielił biust bezdechem bielił usta paraliżu strach kobieta wiadomo - widmo niewiadoma niewidząca nienawidząca nie na to życie na śmierć co życiem co się stało skórą z kośćmi zwierz
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przeraza mnie ten wiersz.Czuje zal..I robi mi sie zal tej kobiety..Widze jak sie miota...Taka mam wizje...
Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przepraszam, ale podoba mi się tylko jedno z tego wiersza : "wrosła wrzosem zakurzonych włosów" reszta nie bardzo i wcale. pierwsza strofka ogólnie ładna gra słów. druga jak dla mnie straszliwie wymuszona. trzecia - ja na mój gust z poezją ma niewiele wspólnego. Wyliczanka w dodatku sprana. ale pozdrawiam ciepło Wiolka
Wioletta_Szkaradowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 p.s. poprzedni o wiele lepszy moim zdaniem
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kojarzy mi sie z szaradą, nie czuje, nie lubie, nie podoba mi sie
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak obraz straszny tak wiersz bardzo dobry. Tak dobrze oddanego obrazu zrównanej z ziemią kobiety jeszcze nie czytałem.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 padłam zbita podłogą... diabeł się uśmiecha... widmo - wiadomo co kto, agnieszka
Rekomendowane odpowiedzi