Wochen Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Zazielenił się maj W kwietniowy wieczór Zdjął białe skarpetki Boso biega po zielonym dywanie W wiśniowych kaloszach Leniwie depcze krople rosy Szykuje odświętne szaty Królowej pszczół kwietny wianek Wiklinowe słowa plecie kwiecień Kapelusz słomkowy Słońce tak odważnie spogląda Za powiekami zieleni się maj Tymczasowy raj Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 4
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @ja_wochen Ładnie wiosennie. 1
Wochen Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Rafael Marius dziękuję 1
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @ja_wochen Majowy wiersz, niesie nadzieję, bardzo ładny. 1
corival Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @ja_wochen Tak, bywają już iście majowe wieczory, choć pojedyncze. Wiosnę jednak czuć i widać coraz bardziej, choć jak słusznie zauważyłeś, bardzo jest ulotna i tymczasowa, i niestety mignie szybko. Być może zbyt szybko. Pozdrawiam :) 1
Wochen Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @corival Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi