Elephant Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2023 Jak pisać, jak mówić, jak żyć bez słowa kurwa.? Jaki inny przerywnik? A może „ ale urwał"? Ale urwał Mietek, ale urwał mówię Ci, ale urwał, Tak ale urwał za....ł, że ale urwał ja pierd....ale urwał Zamiast kurwa może jasny gwint, Bardziej pachnie, jest fresh mint. Jasny gwint, nie ta śruba jasny gwint, Wczoraj strzelał jasny gwint w westernie Clint, jasny gwint. Piszcie w dwóch wersach i koniecznie z rymem a potem jeszcze raz tyle jak ten przykład brzmi w polszczyznie. 1
addjar Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2023 @Elephant kobieta obyczajowo ujemna
Elephant Opublikowano 26 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2023 @addjar Bardzo trafne określenie choć mnie chodziło bardziej o ten przerywnik na k, co pojawia się u wielu ludzi w nadużyciu i z prostego zdania, tworzy wielokrotnie złożone. Naprawdę fajny synonim. Zakodowałem.
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) @Elephant Gdy brak mi słowa, choć to fraza niemodna Podpowie głowa: kurka wodna! Edytowane 3 Marca 2023 przez tmp (wyświetl historię edycji)
Elephant Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @tmp Ze starej szafy wyjęta i z polewania dziś niemodna, Dziękuję ludzkiej głowie, że leje się kurka wodna. :-) Kurka wodna weź polej, kurka wodna bo ile można kurka wodna czekać. Kurka wodna popitę z kranu nalej kurka wodna. :-)
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @Elephant Stara szafa więcej daje szans Kolejną z nich: kurde balans! ;)
Elephant Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @tmp Stara szafa skrzypieniem przypomina, ” Ja pierdzielę” taktowniej, bez przymiar. :-)
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @Elephant Skrzypienie chwilowo z reakcją się zderza Zazwyczaj nerwową: w mordę jeża! ;)
Elephant Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @tmp Jeż musnął drzwi bez skrzypnięć do solarium, O „Kurczę pieczone” ale „fokarium”! :-)
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @Elephant Znajdując się w miejscu, gdzie miejsca mu brak Pod nosem przeklął: a niech to szlag! ;)
Elephant Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @tmp Z braku miejsca wyciekła śliną luźna, Zdążył wycedzić...sepleniąc...O kuźwa. ;)
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 Chwilowej słabości nastrój wnet sczezł Ocenił hardo: trącał to pies! ;) Chyba się już trochę wyczerpaliśmy ;) Ale dzięki za temat, też mnie mierzi, jak ludzie są monotonni wyrażając swoje negatywne emocje i warto przypomnieć, że jest na to wiele sposobów... :)
Elephant Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @tmp Pora nas goni, hardo się ułożyć, Co by z rana trafniej, słowem dołożyć ;) Dziękuję również. Miło było, godny przeciwnik z Ciebie ;). Szacunek i dziękuję bo ja dopiero zaczynam i super było spotkać Ciebie na swojej drodze. Dokładnie, cieszę się, że wśród tej monotonii i negatywnych emocji są ludzie, którzy uśmiechają się pisząc. Nawet takie krótkie rymowanki potrafią dobrze nastroić. Pozdrawiam serdecznie. PS: Mam nadzieję, że do tego wątku, dołączą też inni ze swoimi pomysłami. :-)
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 Gdy nocną porą w snu dążym krater Niech nas utuli: nasermater! ;) Przeceniasz mnie, ale dziękuję za dobre słowo, dobranoc:)
Elephant Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 @tmp Jeż też szybciutko ucieka w objęcia Morfeusza, Bez wulgaryzmów śni dziś jego dusza.... Jasny gwint...senny sprint. Dobranoc.
tmp Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Ponieważ dumając jak przekląć, gdy musi Stan negatywny wyrazić swej duszy Z zastanowieniem skonkludował Że równie dosadne, lecz nie wulgarne, opiszą go słowa Wystarczy stosować! ;) Nara. Edytowane 4 Marca 2023 przez tmp (wyświetl historię edycji)
Elephant Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2023 @tmp Przepis jak z książki, Dobrać i wyważyć składniki, Wymieszać, powąchać, sporządzić. I w cukierni czystej liznąć retoryki. I chciałoby się rzec, Że tak to można zdanie piec...;) 1
tmp Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) @Elephant Jednakże kuchenne czasami harce Słownym skutkują niestety zakalcem Stosownym wówczas przekleństwem błyśniem: niechże te rymy już dunder świśnie! ;) Edytowane 4 Marca 2023 przez tmp (wyświetl historię edycji)
Elephant Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2023 @tmp Dunder wymownie świsnął rymami, Do piekła o radę się zwrócił, Borutę w nerwach od kotła odciągnął, A niech „do diabła” w zadyszce ukrócił... ;)
tmp Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Gdy Czart mówi "gram w to" nie ma to tamto Ciężkiego kalibru trza by go zmóc Więc rzucim na mary piekielne poczwary słowami do pary: kruca fuks! ;) Edytowane 4 Marca 2023 przez tmp (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi