-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 4 761
@Waldemar_Talar_Talar Chleb - moc poetycka !! Wrażliwość na ból !! 5+
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Poruszyłaś ważny dla wielu temat, a w necie mnóstwo podobnych historii. Cenny klejnot z luksusowym towarem, a po ślubie wszystko się zepsuło. Pamiętna odpowiedź Marii Czubaszek, która zapytana, czy po ślubie będzie lepiej, odpowiedziała: lepiej nie, ale czasami bywa, że nie jest gorzej. Przyczyny są różne, a może tak jest, że ludzie wierzą w gwarancje, który ma dać papier i się zupełnie przestają starać i mocno zaniedbują. Fajnie, że racje są rozłożone i zostawiona przestrzeń do przemyśleń, a sędzia też nie wskazuje winnego, może czas, codzienność, a może biologia. Cieszę się, że wrzuciłaś ten wiersz. Zobaczymy, jak to inni odbiorą. -
Przez MIROSŁAW C. · Opublikowano
@andrew Świat jest analogowy, był i będzie. Elektronika, ma tylko 5 minut ... -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@Alicja_Wysocka... @Robert Witold Gorzkowski... :) ... zagwostka i... trening dla szarych...?.. :) możliwe, ale tylko powierzchownie. To kolejna zabawa słowami. Nasz język bogaty, tyle niuansów i pułapeczek, stąd to, co wyżej. W tego typu treściach, sensik czasem nieco umyka, ale.. starałam się o niego, naprawdę... :) Pomimo.. zawahania, bardzo dziękuję za wpisy. @andrew... myśli plączą się w naszych głowach, podrzucą jakiś 'pomysłek' i... znienacka kiełkują słowa.... :) @viola arvensis... super słowo.. rewelacyjka.. :) tak.. i sprzeczności. Miło mi, że zaszliście tutaj ze słowem. -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@Simon Tracy... ta wodna, głębinowa toń plus cała oprawa, podoba mi się. Do tego taaaka piosenka..:) Hej hej.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi