Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) unoszę się i opadam ekstaza tobą czas przystaje niekończący się pocałunek otwiera naszą skórę przeglądam się w zmrużonych oczach i odbijamy od brzegu we wzruszenie ciał kocham cię karmię usta szyja sutki napletek kwitniesz w dłoniach porywając mnie na skraj dotykam cię nie ma już mnie Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2022 @Somalija Krótki erotyk o zadziwiająco długiej chwili. Oby takich coraz więcej. :)
Somalija Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2022 @Wędrowiec.1984 Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , miłość jest piękna, poza definicją... @Marek.zak1 Dziękuję
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2022 @Somalija Ilekroć widzę tyle pustych linijek pod wierszem, tylekroć zastanawiam się czy aby nie ma tam jakiejś ukrytej treści, pisanej białą czcionką. :) PS: unoszę się i opadam - tak jest, bardzo dobry początek. Od razu nakierował mnie na tory, którymi lubię jeździć.
Somalija Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2022 @Wędrowiec.1984 Tak, tak tam jest dalszy ciąg, ale tylko dla tych, co potrafią czytać duszą... Sam widzisz, że są miłe chwile na tym świecie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Arsis Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Somalija kogo Ty tak tam kochasz, co? nazwisko, imię ojca, matki, kontakty...
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Arsis Jesteś zaniepokojony, że znowu się zakochałam i będę zasypywać forum erotykami?
dgghj Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 Nie czytam erotyków, ale podoba się słowo "miłośnik" Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Olgierd Jaksztas Znam to, też nie czytam, jak klasyk powiada: ,,nudne to i głupie..." Miłośnik... hmmm tak, to piękne może kiedyś się doczekam że ktoś napisze dla mnie ,,miłośnik"... Dziękuję za wymianę myśli Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Arsis Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) @Somalija "znowu", no proszę... skłaniam zatem pokłon do samej ziemi, ja, jako nadworny poeta, zamiatając posadzkę zamku piórzastym kapeluszem, przed twoim obliczem, o, Jej Najjaśniejsza Wysokość, tudzież Jej Imperatorska Mość ... co rozkażesz? Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Arsis Cześć Włodek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , chcesz pisać ,,miłośnik", to jestem zaskoczona... Czytam teraz ,,Wiedźmina" i tam jest taki poeta Jaskier, gdy mu się dobrze kieszenie wypcha, to wszystko napisze... Ty Włodziu nie umiesz, Ty jesteś mądry...
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Marcin Szymański Oj, Marcinie to błędy ortograficzne, cóż mogę powiedzieć...
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Marcin Szymański To ja jestem ostatnio roztrzepana... przepraszam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Somalija nie umiem? dzięki za szczerość... @Somalija a propos, jaskiera to grał bodajże zbigniew zamachowski...
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Arsis Ty piszesz tęskniki...
Arsis Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Somalija taaa, jestem mądry jak niejaka mollie, czyli klacz z folwarku zwierzęcego, orwella. uwielbiała przyozdabiać swoją grzywę kolorowymi wstążkami i podziwiać się w lustrze kałuży... ale zawsze to jakiś plus, lepiej być taką klaczą, jak równiejszym knurem napoleonem...
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 @Arsis Tak, ja serialu nie bardzo kojarzę, ale przeczytałam ten wstęp, czyli ,,Ostatnie życzenie"... @Arsis Nie mów tak o sobie, jesteś wspaniałym człowiekiem...
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2022 @Somalija Dobre! Z odczuciem! Pozdrawiam!
Somalija Opublikowano 30 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2022 @WiechuJK Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi