andrew Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 Jesteś moim rajem TY jesteś moim rajem tyle go szukałem czy teraz już przy TOBIE znajdę wytchnienie będę tylko rozkoszował się TWOIM czarem pięknem duchowym i cudowną przyrodą czuł się przy TOBIE jak na pięknych rajskich łąkach o takim życiu marzyłem a dziś CIĘ wreszcie spotkałem JESTEŚ moim rajem moim słońcem które nigdy nie zachodzi 11.22 andrew 2
janofor Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @andrew ja bym uważał, żeby nie zrazić tego "raju" do siebie ;) powoli 2
andrew Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @janofor Dziękuję, Pozdrawiam, miłego dnia 1
Stary_Kredens Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @andrew moim zdaniem za dużo powtórzeń co sprawia że wiersz nie brzmi dobrze choć rozumiem emocje autora Kredens pozdrawia 1
goździk Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @andrew Niestety muszę zgodzić się z@janofor . Już mniejsza z treścią, ale to podkreślanie wielkimi literami "TY", "TOBIE" itp. kojarzy mi się ze stalkerem, który, wyciąwszy literki z gazety, układa wiadomość do swojej "UKOCHANEJ". Na pierwszy rzut oka wysuwa się tu zachwyt, uwielbienie, ale jakby tuż pod powierzchnią czaiła się OBSESJA. Poza tym słońce, które nigdy nie zachodzi? To zbrodnia na romantyzmie! 1
andrew Opublikowano 27 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 @goździk Masz rację, czasami myślę, że piszę tylko dla siebie. Pozdrawiam serdecznie. @Stary_Kredens Dziękuję, Pozdrawiam serdecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi