w kropki bordo Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) w piątek tusza z warzywami w sobotę zabijamy kurczaka i żremy go palcami w niedzielę pan kazał dzień święty święcić w inne dni tygodnia patrzy jak rośnie trawa on czyli ja bóg puk puk kto tam Edytowane 11 Listopada 2022 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 6
beta_b Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Wpadlabym boże na obiad z winem. Gąsior pracuje, będzie czym dzielić. Wody dolałam, nie czarowałam. Ścisk kropko. bb
tetu Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Świetne! JA—bóg! — wymowne i dziś wyjątkowo aktualne. Ukazałaś współczesny obraz rozpasania, zdominowania przez człowieka, co tylko się da, wystawienia na sprzedaż wszystkiego i ta identyfikacja z Bogiem. Mało słów, a można się tutaj głęboko zastanowić. Pozdrawiam.
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 @w kropki bordo Ekstra, tacy właśnie my...
Krzysztof2022 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @w kropki bordo nie wiem dlaczego ale lubię ten wiersz Pozdr. K.
Rekomendowane odpowiedzi