Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Tak mi szkoda tak mi żal tamtych dni Gdy niebo było tylko nasze nasze były mgły A świerszcz nocą tylko dla nas cudnie grał Tak mi szkoda tak mi żal minionych chwil Gdy byliśmy tak blisko siebie czując że to nie grzech Dziś gdy to widzę w oku rodzi się łza a uśmiech śpi 13
Dared Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Przypomniałeś mi trochę Hłaskę "Pierwszy krok w chmurach" i wszystko co z nim się wiąże, dzięki, czas jest jednak aż czasem
Kwiatuszek Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Piękny styl pisania. Świerszcze naprawdę cudnie grają, aż zatęskniłam za latem.
kwintesencja Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo mi się podoba! Pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Waldemar_Talar_TalarZdarza się! Pozdrawiam z uśmiechem :-)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dzięki za czytanie - jest miłe - Pozdr. Witaj - dziękuje serdecznie za ten piękny styl - Pozdr.uśmiechem. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - Pozdr.serdecznie. Witaj - miło że czytasz - dziękuje - Pozdr. @Łukasz Jasiński - @Rafael Marius - dziękuje - 1
Czarek Płatak Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2022 Czuję ten żal i nostalgię. Podsyłam uśmiech Waldku
bajaga1 Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Piękny wiersz
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie za które ślę uśmiech - Pozdr. serdecznie. Edytowane 23 Października 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
staszeko Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 Tak, niebo było nasze, tylko żeśmy o tym nie wiedzieli. Dziś mrok skrył niebo, dlatego tak wyraźnie je widzimy. Przypomniałeś kolejny raz: żeby coś docenić, trzeba to utracić. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 ... niebo będzie/jest.. nasze... (Twoje), trzeba tylko w to uwierzyć. Ładnie. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wito - miło że tak widzisz ten wiersz - dziękuje za to - Pozdr. uśmiechem. Witam - dziękuje serdecznie za czytanie - Pozdr. @Kapistrat Niewiadomski - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi