Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 23 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 (edytowane) cudem żyjemy Putin pewny wygranej niczym spermy na posadzce w seminaryjnej łazience drąży naród ten po prawicy wybranego łatwiej się bać to mocniej trzyma nie każdy ma komfort sterowania strachem przepraszam synku w chaosie wiekszy sens a tobie zagwarantować mogę jedynie śmierć niczego więcej nie rozumiem najbardziej dlaczego mój brat zabija Edytowane 23 Września 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
Somalija Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @Arsis Ooo, co za niespodzianka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , co u Ciebie?
violetta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 myślę, że zachód też się pogubił. po co to Nato, dziwne organizacje. Polsce to jest tak potrzebne jak rzep.
violetta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @Arsis ja nie jestem pogubiona, jest poukładana, spokojne mam myśli i jestem spontaniczna, zaczęłam chodzić w butach na obcasie, do tego dobieram sobie fajne ciecki, same pozytywy:) a Ty podrywasz mężatki i jeszcze Ci się nie udaje:)
Somalija Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @violetta Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , mogłabyś czegoś Włodka nauczyć, chyba, że Tobie też nie ,,wychodzi" ; xd
violetta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 może mogłabym, później te mężatki się załamują.
Somalija Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @violetta Zacznij od początku, zapytaj czy jest wolny i zainteresowany. Na pewno jest ciekawym mężczyzną... Znam mężatki, które tolerują związki swoich mężów, bo małżeństwo i rodzina to instytucja, musi trwać
Somalija Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) @violetta Chyba jesteś winna Włodkowi przeprosiny, bo to nie Twoja sprawa z kim się zadaje... dla mnie, to też było zaskoczenie, gdy przeczytałam, że podrywa mężatki... Kolegujemy się, ale nigdy mnie to nie obchodziło, świat teraz mały, są portale randkowe, Facebook... Edytowane 24 Września 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @Somalija nie miałam Ciebie na myśli:) ktoś tak robi, to tak będzie robił, ale przepraszam go, bo nie wie jaka jestem:)
Somalija Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @violetta zawsze trudno Cię zrozumieć, ale to nie nasza sprawa, co kto robi, każdy ma swoje sumienie... A Ty jeśli szukasz mężczyzny, to są specjalne portale do takich rzeczy. Zakładasz sobie profil i piszesz, flirtujesz i takie tam... A jeśli Włodek Cię zainspirował, to najpierw sprawdź, czy on jest wolny...
violetta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @Somalija na takim portalu nikogo nie znajdę ciekawego, żeby znaleźć, to wyjadę na koniec świata:)
Somalija Opublikowano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2022 @violetta i tu się mylisz, bardzo dużo osób szuka miłości... wielu mężczyzn, też tak myśli... wystarczy się znaleźć...
violetta Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Arsis ja Ciebie nie podrywam, byłoby zbyt pięknie.
Somalija Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) @Arsis Nie bądź ordynarny, w tej chwili wycofaj te słowa, Wiola jest zainteresowana Tobą jako mężczyzną... Edytowane 25 Września 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rolek Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapamiętam!
Somalija Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Rolek Ta wojna to wyjątkowo śliska sprawa z każdej strony...
Tectosmith Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo po prostu może. Taka jest natura człowieka. Jeśli człowieka nie ograniczysz to zniszczy wszystko, co mu stanie na drodze włącznie z samym sobą. Ja bym się poważniej zastanowił czy to faktycznie twój brat. Osobiście, patrząc na to wszystko dookoła utwierdzam się przekonaniu, że człowikiem nie jestem i wierz mi, że nie chcę być. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi