Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 Zło zawsze mnie brzydzi życiowe spadanie na dno innych zawsze boli Łzy były są i będą trudne dom bez miłości przeraża kłam wysokim progiem Ale są też chwile i rzeczy które od rana cieszą otwierają lepszego drzwi Które wyraźnie mówią że życie to nie grzech więc warto je upiększać 7
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar Perełka poetycka! Pozdrawiam Waldemarze.
Dared Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar PowiemCi tyle że nie wiem co powiedzieć
duszka Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar O tym "ale" nie wolno nam zapominać - dzięki niemu istniejemy jeszcze :) Dziękuję Ci za ten przkaz, Waldemarze!
Rafael Marius Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomimo, iż mówią ma tylko działać i nic więcej.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje serdecznie - Pozdr. Witam - i tyle wystarczy - dziękuje za czytanie - Pozdr. Witaj - miło że tak widzisz moje pisanie - dziękuje za to - Pozdr.uśmiechem. Witam - uśmiecham się d twego komentarza za który serdecznie dziękuje - Witam - dziękuje ci za ten komentarz - Pozdr.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 I nie zapominać o miłych drobnostkach jak np. zapach powietrza o poranku. Mnie to zawsze napawa lepszym samopoczuciem. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zapach powietrza o poranku - piękna sprawa - - dzięki Czarku za przeczytanie - Pozdr. Edytowane 23 Września 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
A-typowa-b Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne Waldemarze
[email protected] Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar "Istotą życia jest dobre użycie czasu." - Bogdan Jański. Pozdrawiam Waldku.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszę sie że tak widzisz ten wiersz - Pozdr.serdecznie. Witam - dokładnie tak - trzeba umieć wykorzystywać każdą chwilę - Pozdr.
Amber Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 Piękne i pozytywne przyzwolenie na życie. Świetny wiersz. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za tak miły komentarz - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi