Leszczym Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 Ciągle przeciągle jest we mnie więcej kosmatej przekory aniżeli nie pytającej pokory (taką mam autonadzieję i autowrażenie) czego chciałbym się przytrzymać niczym mocno krętej metalowej balustradki nocą w mocy krzykliwych kolorów zresztą możliwie jak najdłużej i najpełniej. Warszawa – Stegny, 04.09.2022r. 5
Rolek Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważaj proszę na siebie, by nie odwiedziły Cię potwory. Pozdrawiam niedzielnie. 1
Leszczym Opublikowano 4 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 @Rolek ileż to razy prosili mnie żebym uważał. Ja zawsze uważam, ale i w przekorze też czegoś fajnego można się doszukać ;))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 Witam - ciekawie piszesz - Pozdr.
Rafael Marius Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzymać się czegoś co nie istnieje, to tak jak odfrunąć wreszcie na upragnioną wolność. Taki paradoks mi się skojarzył.
Leszczym Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @Rafael Marius Też sposobność na przeżywanie ;))
Rekomendowane odpowiedzi