Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta w młodości pływałam, tu sporo się nauczyłam, wchodziłam do łatwych portów, ale walczyłam z chorobą morską.  Na St.Lucia są mega kąpiele z błota wulkanicznego i ciepłe wodospady. Ciało aksamit. Widoki z Pitonów ładne, ale błoto najlepsze, tylko nie z kratera ;). Termy powulkaniczne są bogate w minerały. To dopiero SPA!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @beta_b oglądam dużo filmów przyrodnich, uwielbiam. Piękne są na Santa Lucia widoki zatoczek z tymi dwoma szczytami. Sterowałam trochę jachtem, trzeba umieć wiedzieć gdzie zacumować, żeby nie mieć kolizji, zazdroszczę takiej wyprawy. 
    • Dar; upału pułap, udary, rad, upału pułap, rad.  
    • Miałem sen, że szedłem wolno nad brzegiem morza, Gdy spokojne, sztormu nie ogarniał go pożar, Przede mną szła w dali dziewczyna jak fala – Tak się jej ruch z masą wód harmonią zespalał… Włos niby piana powiewał głaskany wiatrem Barwy jej szarfy jak z niebios zdarte… A jakoś zrobiło mi się samotno, Więc gnam pogadać wpadłem na myśl psotną. Jużem tuż, odwróci się ku mnie może – Nadzieja – trwoga – zamiast twarzy morze! Powiadają że: „Sen mara, Bóg wiara!” – Za ciekawość bratnich natur sen-kara?   Program „Imagine”, pod moje dyktando „Oblicze morza”, 1.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Nogo, do puli - gilu - pod ogon.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...