Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podróżnik jest mistrzem dyplomacji. :-)
Pan Ropuch Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) w ciągu trzech najbliższych lat dwie czarne dziury połkną się, a do nas dotrze fala i konsekwencja ów zdarzenia. Tak naprawdę to się wydarzyło już miliard lat temu tylko dopiero teraz (odległość około milard lat świetlnych) będziemy tego świadkami. Być może i te rozkosze krążą gdzieś nad nami, czasem do nas wracając. pozdrawiam ropuszy Edytowane 1 Września 2022 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Gość Franek K Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Wędrowiec.1984 Oprawiam Cię w ramkę :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczynie pokazałeś? ;-)
Gość Franek K Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Wędrowiec.1984 Forumową :) Na intymne okazje posiadam tfurczość własną ;)
23. Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2022 @Wędrowiec.1984Może i już kiedyś o tym wspominałem, ale... lubię wracać do twojej twórczości Wędrowcze, a już szczególnie do sonetów. Czuję się wtedy jakbym czytał teksty sprzed wielu lat, jednak z dodatkiem 'współczesności'. I to wszystko w pozytywnym aspekcie więc tak, wystawiam Ci dzisiaj małą laurkę ;)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 2 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2022 @23. Romantyzm, XIX wiek, epoka poezji. Po prostu uwielbiam, a nasiąknąłem tym naprawdę mocno. Pewnie dlatego moje wiersze trochę tak brzmią. Dziękuję za laurkę. :)
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Wędrowiec... "Podróżnik".. i ... no, i... :) tę myśl zostawiam w swoim kajeciku. Bardzo na tak.! Pozdrawiam.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Nata_Kruk Ja naprawdę lubię podróżować ale niekoniecznie w klasycznym tego słowa znaczeniu. :) 1
OloBolo Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 poezyja jak nic-----lubię takie klimaty :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Nic nowego nie napiszę - perfekcyjny sonet-erotyk. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi