Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2022 kiedy oszczędzam rozdrabniam się i czekam na wichurę w całości nie latam utulam ręce nogi potem inne części i inne organy grają mi szumnie a w głowie się kręci od zdrobnień kiedy oszczędzam wtedy rozdrobniona na chodniku na ręczniku zostaję tam gdzie słowem spojrzeniem roznoszę się w każde miejsce dające przestrzeń do zdrobnień 10
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Witaj - podoba mi sie owe oszczędzanie - Pozdr. 1
Natuskaa Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję i pozdrawiam.
[email protected] Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 @Natuskaa Rozdrabniam się w całość, aby bardziej... zagrzmiało. Pozdrawiam Nat, miłego dnia. 1
Natuskaa Opublikowano 6 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze odczytane :) Dziękuję Grzegorzu, miłego wieczoru życzę. 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Dobry tytuł, do.. rzeknę sobie... gierki ze słowami w treści. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. 1
Natuskaa Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) miło, że do mnie zajrzałaś. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi