Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Po latach przyszła do mnie nowina a wraz z nowiną dawna dziewczyna. Nie była sama u jej sukienki córka, zalążek przyszłej panienki. Wypisz, wymaluj twierdzę niezbicie, że w niej dojrzałem własne odbicie. Nie było sensu okoniem stawać zaprzeczać faktom głupka udawać. Wróciła pamięć wybrzmiała swojsko randki z dziewczyną koszary, wojsko. Będzie ciąg dalszy bo w trwałej zgodzie stawimy opór każdej przeszkodzie. Wróciła miłość i już po grób będziemy razem a w planach ślub. 8
Marek.zak1 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Znakomita wiadomość, dawna dziewczyna, odchowane dziecko, teraz tylko cieszyć się związkiem i rodziną, no i stawić opór przeszkodom, w tym, obecną żoną, chyba. 2
OloBolo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 bez przesadyzmu ....jeszcze się zastanów. nie widziałeś niewiasty lat kilkanaście jak nie kilkadziesiąt .... może Ona nie Tobie pisana ;) Pozdrawiam. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @OloBolo Stara miłość jak to mówią chociaż skrzypi i kuleje będzie trwalsza, będzie słodsza i przywróci dawne dzieje. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to było zaskoczenie miłe, lecz i pozytywne, że po latach także można łamać życia ramy sztywne. Pozdrawiam 1
OloBolo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 dawne dzieje nie powrócą to co było już minęło przyszłość także jest niepewna zajmij Ty się lepiej żoną żarcik ;) Pozdrawiam jak zwykle bardzo serdecznie :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wygląda zbyt różowo nie dotyczy mnie pechowca kiedy ja służyłem w wojsku miałem ksywę czarna owca a to wszystko z tej przyczyny, że w rodzinie bracia moi obracali we wsi panny a ja jak ten rycerz w zbroi nim się w nagość przeoblekłem panna z nudów poziewała potem dala mi po pysku i to już historia cała. Pozdrawiam 3
staszeko Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Na kobietę co raz dała zawsze można liczyć. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @Kapistrat Niewiadomski Zamiast seksu mordobicie? - nie uśmiecha mi się toto. Grunt miłosny pod stopami już mi przemieniła w błoto. Jak tu mi wzlatywać w górę by opadać na jej ciało kiedy już za pierwszym razem grząskie błoto mnie wessało. Po szaleńczym wprost wysiłku kiedym wylazł z tego błota nie dostrzegłem jej tuż obok i tak przeszła mi ochota. Teraz się zamierzam przenieść na grunt twardszy, czyli w góry razem z nią i z tą nadzieją by ją zdobyć po raz wtóry. Pozdrawiam 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Witam - ale heca Henryku - szczęściarz - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi