Ten utwór został doceniony przez użytkowników. A-typowa-b Opublikowano 20 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2022 (edytowane) I cześć posiadania Może mi się wydaje, tylko wydaje, że kochasz. Dobro to suma tego co sprawi lepsze samopoczucie. Pogłoskami w głowie, Ha ha ha ha II cześć powiązana Nad Jak skrzydła szykujące wzbicia w przestrzeń, niekoniecznie nieba. Pod Zawsze ktoś, pod zawsze ziemia. Owoce z niej zbierają bystre jaskółki, złodziejki. Gdybyś wiedział, gdybyś wiedział!!! Jak z dołu krzyczy po Ciebie świat. autor wiersza: a-typowa-b Edytowane 23 Lipca 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 10
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2022 @A-typowa-b Dziś ta choinka, jak droga krzyżowa, ciężka, bo taka nudna, ale ja nie o tym. Błąd tu straszny, kardynał przy podstawie się znalazł. Jaskółki to nie złodziejki... to drapieżniki, łowczynie, ekwilibrystki urocze. Kupi sobie, autorka atlas ptaków, i wróbla, szpaka przestanie do jaskółek porównywać... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
A-typowa-b Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2022 @A-typowa-b jak zwykle jesteś urocza. Pozdrawiam :)
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2022 @A-typowa-b Oburzyła mnie, nie tylko ignorancja jaskółek z przyrodniczego punktu, ale również jaskółek, jako symbolu słowiańskich wierzeń... oj... mają swoje miejsce, nie złodziejskie...
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2022 @Jacek_K Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to bardzo rycerskie, bronić białogłowę, nawet przed wiedzą. Pozdrawiam Jacku .
A-typowa-b Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2022 @A-typowa-b @sisy89dziękuję i pozdrawiam. @Jacek_K wiersz, czy poezja jest twórczo wolna. Na całe szczęście :). Lubię ten utwór, jako jeden z niewielu, które tu napisałam. Ma szczególne znaczenie. Pozdrawiam Jacku.
A-typowa-b Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) @A-typowa-b @sisy89 miło że przeczytałaś:) @Phuruchiko pozdrawiam :) @Leszczym dzięki :) @Czarek PłatakpozdrawiamPłatPłatakpozdrawiamPP:) @Anna_Sendor pozdrawiam fajnie że wpadłaś @[email protected] miło Cię zobaczyć. Edytowane 23 Lipca 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @A-typowa-b Ptaki mnie zagryzą jak Ci serca nie dam, przyjdzie co do czego, to je sprzedaj. Pozdrawiam. 1
A-typowa-b Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @[email protected] serce nie na sprzedaż. I kupić też nie można:) pozdrawiam Grzesiu. 1
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @A-typowa-b Aniu znasz przenośnie, pisane z emfazą, reguły portalu, wybacz, tak mi każą!? Miłego wieczoru. 1
A-typowa-b Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @[email protected] Odpowiedz stanowiła luźno wypisana myśl, oczywistość oczywistości. Nasunęła się po przeczytaniu. A jak każą, to co ja mogę. Miłego wieczoru :) 1
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @A-typowa-b Ty mi każesz... co ja mogę? Kłaniam się pięknie z kapeluszem do ziemi. 1
Nefretete Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @A-typowa-b Hej! Każdy gatunek ptactwa niesie za sobą symbolikę, oraz legendy. Natomiast, nie każdy zdał test lustra...; na zasadzie samoświadomości, uzna siebie za istotę nieobcą względem natury. Obok srok! Tak samo garnitury -:)) Z podobaniem dla wiersza! Pozdrowienia 1
A-typowa-b Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2022 @[email protected] oj, mróweczka jestem, gdzie mi do kazania :). Pozdrawiam @Nefretete dzięki . Pozdrawiam słonecznie. 1
Krzysztof2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @A-typowa-b umiesz kochać pozdrawiam 1
A-typowa-b Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @Dag dzięki że wpadłaś. Miłej niedzieli, jeszcze. :) @Krzysztof2022 mi zawsze miło Cię zobaczyć. @Sylwester_Lasota pozdrawiam. Edytowane 17 Września 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi