Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) zbliżeniami roznieconą tającą lepką mrozi noc samotna niebieski szary brązowy pod powiekami rozlane ekstazą Oslo kawa na Bygdøy ze śniadaniem u ciebie nikt tak długo mnie nie trzymał w tak niestabilnym środowisku hormonalnym żywiczny nagi splot palców ud nie odmawiałeś niczego płonęły łuną rozgrzaną białe noce wśród drżenia krople snu by tylko przykleić gorącą twarz wypełnić tobą falujący brzuch uciekające spod stóp jaszczurki dni zrywały ze mnie skórę oddaliły szepty kocham cię Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 10
Rolek Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Somalija Chciałbym tak umieć pisać.
Arsis Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Somalija cześć. kogo kochasz? oslo, powiadasz, no tak, daleka północ, choć bywa jeszcze dalsza...
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze czytam, może będzie poprawka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To zwykłe pisanie...
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) @Arsis Dobrze, że nie jestem nauczycielką, bo nie mam cierpliwości do gap lub do Ciebie, że robisz z siebie gapę. W Oslo latem jest uroczo... a Ty już się nie czepiaj, tylko wymyślł lepiej coś na rocznicę naszej uroczej znajomości np. może być piosenka z dedykacją. Może być M.Jackson z siostrą, w statku kosmicznym kojarzysz? Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rolek Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Somalija Tak tylko chciałem się podlizać.
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczery mężczyzna, a myślałam, że to oksymoron , Łap uśmiech Wilku... 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Somalija ...a ja sobie tutaj jeszcze dzisiaj wrócę. :-)
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 Ja też, bo jeszcze myślę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Somalija Tradycyjnie skrytykuję inwersję (->noc samotna ). Dalej: palców i ud ; luną czy łuną ? Wreszcie zerwały, a nie zrwały . Ale uśmiecham się do kropel snu i do jaszczurek dni . Seksualnie i uczuciowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Somalija uważasz, że tak wyglądałyby nasze relacje??
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu jest właśnie ten moment. :)
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 Wiem, że to moment, sama go pisałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dodałam też dalszy ciąg... ale widzę, że kolekcjonujesz tylko tamte momenty ; Łap piosenkę
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawka, ten jest lepszy. ;-)
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ten jest lepszy , dziękuję rozbawiłeś mnie .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Somalija Hehe do dobra, cały jest fajny i rozbudza wyobraźnię. Ale rozbudza tak wiesz, tak subtelnie, tyci tyci... Pozniej wszystko samo się dzieje. ;-))
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) @Wędrowiec.1984 Czyli co się dzieje? Ja jestem autorem, więc u mnie ciągłe pytanie, jak napisać? Nocą śniłam prawdziwą poezję w postaci niesamowitej energii... to był bardzo pouczający sen. Poezja jako nośnik energii i emocji... Nie wiem, myślę o tym. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzisz, lubię czytać Twoje erotyki, ponieważ są niesamowicie subtelne, delikatne. Nie ma w nich rzeczy wyłożonych na tacy ale za to jest mnóstwo kwestii niesamowicie pobudzających wyobraźnię. W sumie, chyba nawet nie wyobrażasz sobie ile jest takowych, ponieważ gdyby było inaczej nie zadawałabyś pytań w tym temacie. :-) Cóż, pisz od serca po prostu. Widzisz, jeśli mam ochotę przeczytać Twój tekst jeszcze raz, a później jeszcze raz to znaczy, że dla mnie jest w nim Energia. :-) Naprawdę fajnie się to czyta, ponieważ spod tej delikatności wychodzi bardzo często... drapieżnik, a nawet nie masz świadomości jak mi się takie podejście w erotykach podoba. Właśnie za to uwielbiam poezję i Twój sen dowodzi, że również ją uwielbiasz. Myślę, że poezja jest przede wszystkim nośnikiem niesamowitych emocji i energii. Proza mi tego nigdy nie dała. Tak poza tym wszystkim, zauważyłem już dawno, że jesteś bardzo wrażliwą osobą, a wrażliwość już dawno z poezją wzięła ślub. :)
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 Dziękuję Ci, za uwagę. Twoje słowa, to dopełnie mojego snu, chęci wyrażania się i poszukiwań bardzo trudnych bo prawdziwych i wewnętrznych. Dziękuję za odwiedziny i wskazówki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ja tu widzę moje dzieci, urocze rodzeństwo...
Rekomendowane odpowiedzi