Ten utwór został doceniony przez użytkowników. tomass77 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Taki mały jestem taki mały Nieciekawy Boję się latających muszek I w rozterce jestem Gdy odsłaniam Błyszczący brzuszek Za duży jestem Widać mnie w trawie A chciałbym żyć bezszelestnie Nie wadzić nikomu Własnym jestestwem Najlepiej jest mi pod ziemią Gdzie chłód mnie miły ogarnia Leżę do góry nóżkami Czułki moje spokojne Tak mógłbym siedzieć latami.. 8
staszeko Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Cudowne... Bardzo ludzki ten Żuczek. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie. 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Nie da się, bo pani żuczkowa ma inne oczekiwania. Takie prawo lasu:) 1
[email protected] Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @tomass77 Żuczek o imieniu Tomaszek, a wiersz pierwszej klasy. Pozdrawiam. 1
tomass77 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Kapistrat Niewiadomski Bardzo dziękuję, słuszna uwaga. Pozdrawiam T. @Marek.zak1 Serdeczne dzięki. Ach te Panie.. Pozdrawiam T. @[email protected] Witaj Grzegorzu! Żuczek woli pozostać incognito :) Pozdrawiam serdecznie T. 1
[email protected] Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @tomass77 Ze skóry Cię nie obedrą. Miłego wieczoru. 1
tomass77 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @[email protected] Skorupy :) Wzajemnie T.
Rekomendowane odpowiedzi