Jego Alter Ego Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie tak jasny poranek i nie tak ciepłe mleko (jeśli nie rozleję) inny zupełnie kwaśny smak powietrza zmieniłam uczesanie tak na wszelki wypadek ust też już nie maluję (podobno pomaga) w talerzu pestki dyni a na nich nie moja zaschnięta dawno ślina meble idealne do ocierania (wycierać widzisz jakoś mi się nie chce) poduszka w pasy awansowała na główne źródło bliskości (teraz się suszy) jest jak dawniej jest dobrze tylko trochę inaczej
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Tak długo leżał w warsztacie że aż zapomniałam o nim:) tak w ramach przypomnienia,zanim mi wena wróci:) tytułu jednak nie zmieniłam,a co tam:)
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jeśli zadaniem autorki było wzbudzenie wstrętu to zareagowałem z nawiązką.
Marek Hipnotyzer Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 co ty gadasz, świetny wiersz
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Hm..przykro mi że panom się nie spodobał..to raczej wiersz dla kobiet w takiej jak powyższa sytuacja,więc przeżyję:)
vacker_flickan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 może i kapitalne, ale delikatnie mówiąc — parę razy już ktoś podobnie napisał ale proszę się nie przejmować moją opinią, bo, jak to podsumował jeden z forumowiczów, moją ambicją jest wymyślanie nowych znaków przestankowych — czyli paranoja do kwadratu pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 aha, co do tytułu: u mnie średnio, ale dzięki, że zapytałaś
Joanna_Brychcy Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Martyno! Do mnie trafia jak nabardziej.... I tylko za Izą potwierdzę, że ze śliną też dla mnie za daleko... Tytuł przekorny dla mnie może być! Ogólnie podoba mi się i przesyłam uśmiechniętego plusa z pozdrowieniem! Asia
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Izo, dziękuję za komantarz tu i w warsztacie,ślina zostaje bankowo,stety dla mnie:) Vacker..dzięki że wpadłeś... Joasiu- dzięki za pozytywny komentarz, co ze śliną już napisałam:) pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 pamiętam ten wiersz z warsztatu, ogólnie jest ok, ale przedostatnia strofa jest jakoś dziwnie skonstruowana, ja bym przy niej jeszcze pomajstrował; koniec jest dobry, podoba mi się. pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dzięki Jay ze wpadłeś..widzisz,ja nie mam chęci nic zmieniać, poezja teraz zejdzie na dalszy plan..albo zwyczajnie będzie pisana dla tych którym naprawdę chcę ją dać.. od dziś wielka zmiana..pozdrawiam pełną piersią i zmykam łapać dni i spisywać poezje na obłokach,drzewach i ludzkich twarzach..nie na wirtualnym papierze ściskam
Piorunek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Mimo iż nie jestem w takiej sytuacji, wydaje mi się, że rozumiem. Wpisuję do ulubionych...
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Nieźle, nie jestem kobietą w Twoim stanie, więc może nie doceniam dostatecznie, ale u mnie masz plusa...pozdrawiam memento mori
51fu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No, niestety udzielił mi się nastrój. Mógłbym powiedzieć, że jest super (czy jak wolisz: rewelka), ale zamiast tego posiedzę tu z Tobą, pomilczę ————— Co do wiersza... Jest jak dawniej — dobrze a jednocześnie trochę inaczej. Pozdrawiam cicho. // fu
ot i anka Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 hehe,gdzieś już en wiersz czytałam:)pewnie nie chciało mi się komentować:) ale pewnie się zdziwisz-podoba mi się:))hehe, inaczej nie znaczy gorzej:))
pathe Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 bardzo samotny kawałek.poprawiło sie?
Rekomendowane odpowiedzi