Wielebor Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Leszczym trudno, Ciebie też nieraz nachodzi na głupoty, to ja nie mogę? 1
Wielebor Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Gosława ok. No przyjąłem tę informację i co? Oczekujesz, że teraz będę Ci hołdy składał? Bo TY jesteś sprawna a ja nie, więc gorszy? Bo Ty masz swojego chłopaka a ja nie? I co z tego? To nie znaczy że jesteś lepsza ode mnie. To świadczy tylko o Twoim zadufaniu w sobie. Otaczaj się dsalej gronem klakierów i akolitów.
Marek.zak1 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 Podoba mi się treść i przewrotność. Był taki film o tym: "Hitch, czyli najlepszy doradca przeciętnego faceta" w podobnym klimacie:). M
Wielebor Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Gosława to znajdź, zapraszam :-D Ja się Ciebie nie boję. Najwyżej mi zrobisz przysługę. Uwolnisz mnie z tego pojechanego świata. @Gosława no i bardzo dobrze, że masz dwoje dzieci i męża, pewnie czujesz się wyróżniona, ale co mnie to interesuje? Nie chwal sie tak, bo to naprawdę nic szczególnego że masz męża. I co? Ja też byłem żonaty, ale się rozwodzę. Bywa. Nie ja pierwszy, nie ostatni.
Wielebor Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Gosława A przy okazji i nogi... miłego dnia :)
Wielebor Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Gosława nie mam takich fajnych jak kobieta:)
Nefretete Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2022 @Leszczym Hej! Łączę się z wierszem -:)) 1
Leszczym Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Nefretete gdzie Ty znalazłeś taki utwór? Dzięki. Pasuje, że ho ho :)) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2022 Nie no fajne, naprawdę u Ciebie is very good. Pozdr. Leszczym J. 1
Leszczym Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2022 @Justyna Adamczewska Dziękować ;)
Justyna Adamczewska Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Pozdrawiam w ten piękny dzień.
Rekomendowane odpowiedzi