Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 zegary nam co raz neuro tyk tyk tykają uporczywie sens wraca w tej grze pozorów a słowo seman tyk tyk tyka przeczy wistości jest wbrew cierpliwe
stanislawa zak Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Włodku, widzę ze wszystkim dech za-tyka, tyka, nie chwalą ,pustynia uczuć czy co? pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to nowonabyta wokacja-pro po autopromocji do działu Z? zemsta za szczerość? czy może chęć utwierdzenia mnie w przekonaniu, że, według niektórych forumowiczów, komentowanie poezji powinno odbywać się właśnie na zasadzie jakichś układów "uczuciowych"?
stanislawa zak Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mściwa nie jestem, ale chyba głupia,( nie znam dokładnie zasad, kiedy się co daje) zamilknę ,nie będę się odzywać , kazde słowo to ciach!no cóż ,, pozdrawiam Włodku.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie badźmy radykalni, ograniczmy się jednak do stukania w klawiaturę, gdy mamy coś bardziej konstruktywnego do przekazania niż "zabieram do ulubionych". amen
vacker_flickan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 piąta część w innym tonie zupełnie... ciekawe, co cię tak natchnęło? możliwe, że nawet wiem. ja nic nie mam do powiedzeniaKlaskaniem mając obrzękłe prawice pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi