Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 4 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2022 w piątek świątek i nie dzielę Idze idzie coraz śmielej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 12
tetu Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2022 Małymi kroczkami, a do przodu;) U Ciebie jak zwykle, inteligentnie i z humorem. Iga jest the best! Ps I nie dziel niedziel są dla Ciebie:) Zdrówka. 3
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @jan_komułzykant jeszcze dwa zwycięstwa i będzie rekord w historii zwycięstw z rzędu :) Cała ta sprawa cieszy ;)) 2
Rolek Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @jan_komułzykant Już nie tylko śmielej Ale całkiem śmiało Całemu teamowi Ciągle teraz mało
jan_komułzykant Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @tetu Iga, to rzeczywiście nasza światowa 'perełka i cieszy, że 'przynajmniej w tej dziedzinie to 'dzielenie' jeszcze nie opanowało zbyt gorących głów i rządzi się wciąż trochę innymi prawami - miejmy nadzieję niepodzielnie ;) Dziękuję Ci bardzo za miły komentarz @tetu Pozdrawiam @Dag mieliśmy wiele mistrzyń i mistrzów sportu, nie da się ukryć, ale ta dziewczyna, moim zdaniem, jak na razie przebija wszystkich. Zwłaszcza wiek i to, co już osiągnęła nie daje się z nikim i z niczym porównać, a przecież to dopiero początek jej drogi :) Po ostatnim spotkaniu też wyciągnąłem rakietę, trochę innego rodzaju, ale jednak ;)) Dzięki Dag, serdecznie pozdrawiam. 2
jan_komułzykant Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @Leszczym Otóż to - jeszcze dwa. A najlepsze jest to, że kiedy wychodzi Iga, to mam podobne odczucie, jak podczas słuchania dobrej profesjonalnej kapeli. Żadnego powątpiewania, że coś sfałszuje, albo z hymnem poleci gdzieś w kosmos ;))) Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @jan_komułzykant nie wiem, czy to dobre porównanie, ale przypomina to trochę Lewandowskiego. Niebywały talent trochę na przekór ponoć kulejącego u nas szkolenia ;)) 1
jan_komułzykant Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i bardzo dobrze coś mi się wydaje że czy team czi owym dojdzie więcej zajęć @Rolek Dzięki, pozdrawiam. @Leszczym Fakt, prawie zapomniałem o nim, bo Lewy to przecież już gwiazda. Do tego może być przykładem, że z "gwiazdorzeniem" nie ma nic wspólnego, a to rzadkość dzisiaj :) @słone paluszki @Krzysztofkowalski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ślad, pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Genialne :) Iga to świetna dziewczyna, nie tylko na polu sportowym. Jak dojrzale się wypowiada (w tak młodym wieku!), i jaka stanowcza w poglądach - ta jej niebiesko-żółta wstążeczka przypięta do końca, gdy inni już pozdejmowali, nabrali wody w usta, zapomnieli. Zdrówka 2
Gość Franek K Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Iga i - gra i gra - motna jest. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Wszystko się zgrało, talent, praca, zdrowie, kasa na start od rodziców i sponsora, dobór ludzi dookoła, psychika, czyli umiejętność radzenia sobie ze stresem i szczęście. Tak trzymać. 3
jan_komułzykant Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 @iwonaroma i tête-à-tête czy też na migi wciąż najlepsze są Igi :) Dziękuję 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo Iga to 1 sza liga i jak fryga śmIga :) Dziękuję. @Marek.zak1 ładnie to zebrałeś w całość, bo rzeczywiście, wygląda na to, że wszystko się zgadza. Dziękuję za komentarz.
Nata_Kruk Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. nie wytrzymałam i... poza treścią, zgarnęłam sobie przed nos Twój kapelusik... :) Gdy wchodzę na forum, tylko zerkam na tytuły 'onetowskie', ale do sportu od czasu do czasu zajrzę i poczytam. Twoje 'mini' trzeba koniecznie naszej zwyciężczyni wysłać, a może... już widziała.... (myślę) Pozdrawiam. ... podobnie myślę. 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 @Nata_Kruk ha ha, ja 'myślę' Nato, że od wszelkich pochwał i takich rymowanek, to już ją pewnie głowa boli. Aż mi kapelusz spadł z wrażenia i chyba mocniej go wcisnę. ;) Ale to miły gest z Twojej strony, dziękuję serdecznie. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 ... nieee... :( wolę jak uchylasz go w górę... :p 1
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Pamiętam kilka polskich gwiazd sportowych z przed wielu lat: Irena Szewinska, Wojciech Fortuna, Wojciech Fibak, Włodzimierz Lubański, Kazimierz Deyna. W obecnych czasach mamy Roberta Lewandowskiego i oczywiście Ige Świątek, ale polski sport miał i ma wiele innych znakomitych sportowców. Brawo Iga! 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 @Nata_Kruk OK, ok. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @WiechuJK Brawo. @dot. @GrumpyElf @Radosław @Franek K @Sylwester_Lasota Serdecznie dziękuję za obecność
Nata_Kruk Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... musiałam repley... :D ps. nie umiem tych 'mordek' wstawiać, ale ok... inni potrafią... :) Tak.... brawo Iga... a inni o których wspominasz, albo nie wspominasz, to także nasza duma, że byli i są młodzi, którzy lgną do sportu.... oby do tego czystego.! ps. spieszę się i zaczynam gubić literki. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się! Lista jest długa, wspomniałem tylko te osoby, które najbardziej utrwaliły się mi w pamięci. 1
Rekomendowane odpowiedzi