Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 3 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 przyklejona do jaśminu tylko brak białej sukienki z dłoni zebrany koszyk nie ustępuję ani kroku garść kwiatów na mojej twarzy daj siebie z całych sił zapadniemy w gęstwinie rozprowadzaj chłód powoli zajaśnieję niemrawo tu 9
violetta Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 @Dag wszystko tak przeleciało, a jaśminy są takie opóźnione, lepkie:)
violetta Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2022 @Sweet Francis jest taki lepki, żeby się ktoś przykleił :) żarty żartami, ale jest skłodki :)
dgghj Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2022 @violetta Przyklejona do jaśminu, super. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2022 @Olgierd Jaksztas mam taki charakter :) @Michał_78 kupiłam piwonie, jedna jest migdałowa różowa, biała jaśminowa, z trzeciej nie wiem jaki będzie zapach, jeszcze się dobrze płatki nierozwinęły.
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @violetta Bardzo fajny wiersz :)) Udane pisanie ;) 1
violetta Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @Leszczym ja też jestem prawie udana:)
Leszczym Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @violetta Wcale w to nie wątpię :) A mówię to ja czyli ktoś całkowicie udany :)
violetta Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @Leszczym myślę, że nie, nie jesteś taki kwiat:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam - brawo za ten wiersz - Pozdr. 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... violetto, a dlaczego.. niemrawo... ok. Ty decyduj. Za.. "tu"... osobiście czytałam... tutaj ... to jest ta obecność.! Pozdrawiam.
violetta Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @Nata_Kruk dla mnie to pozytywne słowo:) dziękuję 1
Annuszka Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ładnie, zmysłowo, subtelnie :)
violetta Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 @Annuszka dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi