Jego Alter Ego Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 uśpionymi wargami tworzę spokój opuszkami zlepiam tlen glina we włosach i pod paznokciami jedynie dłonie żłobię do kształtu moich piersi jeszcze dłutem szarpnę lędźwie dziś w nocy dla mnie odlew z gipsu to prawie marmur taka imitacja namiastka mężczyzny znam twardość tego materiału
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja się wypowiedziałem w warsztacie, zdanie podtrzymuję. pozdr.
Kasia Dobucka Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ja również już się wypowiadałam i nadal jestem pod wrażeniem :)))). Gorące pozdrowienia - Kasia
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dzięki Jay i Kasiu,cieszę się, że Wam się podoba pozdrawiam ciepło,baardzo ciepło
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 samotność? substytuty?
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano..
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jak zwykle pięknie i przejmująco...chyba się w Tobie zakocham...
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ryszardzie..tylko się uśmiechnę w ramach podziękowania za wejście i komentarz Pansy- dzięki za motywujący komentarz pozdrawiam
51fu Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Oto i solidnie ulepiony erotyk. Tu każde słowo jest na swoim miejscu, każde pełni istotną funkcję. Trafia w gust. A fragment: 'dziś w nocy dla mnie / odlew z gipsu // to prawie marmur' — naprawdę świetny. Cicho pozdrawia 51fu.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 opuszkami zlepiam tlen glina we włosach i pod paznokciami Bardzo mi się podoba... pozdrawiam Memento mori
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Fu- dzięki za komentarz i to tak przychylny również Arku Tobie dziękuję, podoba nam się ten sam fragment:) pozdrawiam Was ciepło,choć w smutku
Rekomendowane odpowiedzi