Wiechu J. K. Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, wiedziałem, że pamiętasz. ;-) Dobranoc! 1
[email protected] Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 @Nata_Kruk Coś ostatnio więcej żali, każdy jeden wers rozpali! Pozdrawiam z pociągu Nato. 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) ... czy ja wiem, czy więcej żali, one cały czas są tutaj na obecne, treści mówią same za siebie. Niech rozpalają.. dobre erotyki.. ;) Dzięki za wejście, Grzegorz. Z pozdrowieniem i ja. Phuchuriko... kłaniam się w podzięce... :) Edytowane 30 Października 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2023 @Nata_Kruk Tak, rytmiczny wiersz, bardzo ładny, niemniej jednak kończący się dosyć niespodziewanie. Aż musiałem cofnąć się o zwrotkę wyżej, żeby się przekonać, że to jednak prawda.
Nata_Kruk Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 ... tak, kończy się nagle, bo prawdy nie da się już zmienić. Wędrowcze.... dziękuję za słowo pisane... :)
Nata_Kruk Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Tramwaj... bardzo ciekawe skojarzenie... bluesowy utwór... czemu nie... skoro tak zagrał w głowie.. : ) Za przypomnienie Martyny Jakubowicz, wielkie dzięki.! Od zawsze bardzo ją lubiłam.. ale miałam wielką przerwę z jej kawałkami. Do dzisiaj. Znam przywołany utwór, to można co jakiś czas i zawsze cieszy. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi