Arsis Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) @Somalija w las, powiadasz? to ty takim skrzatem leśnym jesteś w bardzo śmiesznym szpiczastym kapeluszu i mieszkasz w małym, okrągłym domku pod kapeluszem muchomora... ale mi się namnożyło tych kapeluszy... Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @ArsisArsisPudło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to nie ja .
Arsis Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Somalija nie ty, a kto? to kto mi śmignął przed nosem?
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Arsis Ja jestem laska nie karzełek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pomyliłeś trop .
Arsis Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Somalija laska? a myślałem, że skrzat...
Somalija Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 @Arsis Nie bądźmy drobiazgowi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Aga, mam jedno formalne zastrzeżenie: poprawna forma to "zstąpił". Serdeczne pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Somalija ha, mam Cię, a się wydało:) moi przodkowie spodrzeszowskich stron byli, przynajmniej moi pradziadowie. A moje ciche marzenie odwiedzicie miejsca, skąd wywędrowali. Pozdrawiam:)
Somalija Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam... No, nie wiem. Gdy Cię kiedyś zapraszałam na przejażdżkę rowerem, to wymyśliłeś, że nie masz roweru... a teraz, to byś zwiedzał pradziadów strony .
Antoine W Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Somalija łez nie zatrzyma nic - mam nadzieję, że wszyscy tu jakoś pomagamy, choćby przez wpłatę (nawet drobną) na coś co pomaga Ukrainie walczyć albo przetrwać...
Somalija Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Antoine W Bardzo dużo łez się polało... Natalija płakała gdy Galina nie patrzyła i odwrotnie, gdy przyjechały do mnie, było bardzo dużo łez, mimowolnie płakałam... Dziękuję bardzo za czytanie i komentarz. 1
Rekomendowane odpowiedzi