Poezja to życie Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ona ma usta Jak glonojad Czy wstrzyknęła sobie Zabójczy jad? Była taka piękna Była taka młoda A teraz na Jej twarzy Jest poprawiona uroda Ona kocha Tylko siebie I swoje sztuczne piękno A w lustrze Widać jej odbicie Tak płynie życie Ona ma usta Jak glonojad Czy wstrzyknęła sobie Kiełbasiany jad? Była taka młoda Na jej twarzy Jest poprawiona uroda Ona kocha Tylko siebie I swoją sztuczną urodę A ja jej rzucam Pod nogi kłodę Ona ma usta Jak glonojad Czy wstrzyknęła sobie Morderczy jad? Ona kocha Tylko siebie I swoje piękno W lustrze Widać jej odbicie Ona kocha Swoje sztuczne życie Była taka młoda Na jej twarzy Sztuczna uroda Ona ma usta Jak glonojad Czy wstrzyknęła sobie Ten cholerny jad? 2
Dared Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 @Dragaz Chyba już to pisałem, spróbuj nie rymować
Rolek Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @Dragaz Wczoraj też o tym pisałem.
Ana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @Dragaz no cóż, żyjemy w erze kultu i piękna ciała. Piękne celebrytki - które wzorem... - w pięknych opakowaniach, epatują pięknymi frazesami o życiu, a przerwach dorabiają pokątnie w Dubaju... ;))) Współczesny przerost formy nad treścią, czyli wartościami. A te zrobione na glonojada usta to już przemilczę, z czym mi się kojarzą ;))) 1
Poezja to życie Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @Ana Tak to prawda. Żyjemy w chorym świecie. Wszystko na pokaz i sztuczne a w środku pusto. Ale to temat na dłuższe rozważania. Pozdrawiam:) @Marcin_ Staram się jak umiem:) @Dared Wolę wiersze z rymami. Białych wierszy też kilka napisałem:)
Rekomendowane odpowiedzi