Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Areszt domowy to wieść hiobowa bo choć niewola jest pokojowa siedzę przy stole od barku z dala żona ma dostęp, mi nie pozwala i jeszcze krzyczy do mnie idioto to nie dla ciebie te płynne złoto wódeczka gdańska, w niej złota płatki to tylko dla mnie i mej sąsiadki nią to będziemy się delektować i o tej grubej Baśce plotkować co to udaje szykowną damę a na sukience ma tłustą plamę. Kaprysy losu i mojej żony sprawiły to żem jest wyposzczony bez kropli płynu, co ma procenty czuję się niczym gałgan pomięty i choć na trzeźwo, lecz myślę jeszcze miewam odloty, odczuwam dreszcze czuję, że dłużej już nie dam rady pragnienie zmusza do rejterady w przeszłość odchodzi subordynacja wyskok a celem jest restauracja stolik i kelner prawie w pas zgięty biorę pół litra, płynę w odmęty. 3
OloBolo Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 jako alkoholik, taki co to już wie, że jest, ale jeszcze się opiera, jestem za takimi ( z japońska brzmi to) jak najbardziej :) 2
Marek.zak1 Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Chyba w pobliżu jest sklep spożywczy, gdzie jest dostępny napój odżywczy, który ukoi twoje pragnienia, mocnej chęci zdrowego żywienia 2
Dared Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec To przecudna tematyka zaproś i mnie do stolika
Poezja to życie Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec Czy historia taka czy owaka, wypijmy więcej niż za piątaka 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alkohol, trunek, motor myślenia przestawia tory, kierunki zmienia prowadzi w dotąd nieznane strony lecz mimo tego jest hołubiony. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trąbienie solo pod chmurką nie jest najlepszą dla mnie laurką moja pozycja i stanowisko każe mi jednak pić jak panisko w dymu oparach, spojrzeń panienek pozdrowień kumpli, jak się masz Henek. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piątaka płacisz dziś za bułeczkę dorzucasz stówkę i masz flaszeczkę dwie dychy płacisz za śledzia dzwonko lecz czy masz w sobie tyle skarbonko rzekła, że owszem i nieroztropnie zaraz ją gościu młotkiem kropnie a potem nad nią właściciel załka zbierał na wrotki a tu przewałka. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi