Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Anna_Sendor Dziekuję za pozytywną ocenę. Nie wiem na pewno, ale chyba to "mi" tylko estetycznie Tobie nie pasuje? Moja filozofia twórcza stosuje (przeważnie, poza rażącymi faulami) prawo pisma automatycznego. Skoro garbaty przeszedł zasieki i okopy twórczego trudu, to znaczy, że w miejscu, w którym stoi garbaty miał być garbaty. Co do kart, to szyk przestawny stosuję jako jeden ze sposobów zachowania rymu z wybranymi słowami.

@Michał_78 Rzadko, naprawdę, trafia się ktoś, kto potrafi rozpleść, czasem dość pokręcone, warkocze moich wieloznaczności i wymownych chrząknięć. ;-) Dzięki

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• pytasz czasem mnie – drogi – miły – towarzyszu kim jest ten Sokołowski – poza protokołem bez tych tricków uników i szyku wierszyków bez koszuli – zwyczajnie w zaciszu domowym   zrobię zatem przysługę i szczerze ci powiem (o czym głośno na forum jest mówić niezręcznie) że ten imć Sokołowski marny nędzny człowiek jest szubrawcem bandytą i zwykłym bydlęciem   a więc pije i zdradza szabruje w ukryciu ma kochankę na boku na każdej dzielnicy dług haniebny i udział w globalnym zatruciu (o którym człowiekowi normalnie się nie śni)   okłamuje mataczy w haremie dostatku żyje z krzywdy bliźniego za sierot grosz wdowi nie płaci alimentów unika podatków a by zmienić się trochę – nie przyjdzie do głowy   a gdy nażre się naćpa już napcha za czyjeś zbałamuci pół kraju nachleje do pełni czasem skapnie mu z pióra – jak trudno się żyje w tym bractwie przychylności stroskanych i wiernych
    • - tęsknota za Tobą mnie spala                           "Jeśli spali się w tobie przywiązanie do siebie samej i skupianie na własnych doznaniach- wtedy Mnie dostrzeżesz.                                 Nadmierny egocentryzm i skłonność do introspekcji Mnie zasłaniają."                                                                 225 śr.24.09.86 g. 9,30 Świadectwo Alicja Lenczewska                                       
    • Mówisz, że postępujesz dobrze - postępuj konstruktywnie  i kreatywnie…  
    • @violetta   Nie, zgodnie z regulaminem: mam prawo oceniać, dawać merytoryczną krytykę i robić jakąś recenzję i nie mam żadnego obowiązku być ciągle aktywny - dawać i dawać i dawać - w zamian nic nie otrzymując - to jest gra na jedną stronę, a teraz z innej beczki: w Polsce wciąż obowiązuje rygorystyczne prawo dotyczące posiadania legalnej broni palnej - trzeba zrobić badania psychologiczne i mieć zaświadczenie o niekaralności, osoby, które posiadają broń palną dla własnego bezpieczeństwa i w celach samoobronnych:   - Karol Nawrocki, - Grzegorz Braun, - Krzysztof Bosak, - Jarosław Kaczyński, - Donald Tusk,   a więc? Te osoby są zdrowe pod względem psychicznym, a jeśli ktoś komuś wmawia:   - Weź prochy na łeb!   Sam jest chory psychicznie i to samo robią alkoholicy - wmawiają ludziom zdrowym alkoholizm, narkomani - narkomanię i dłużnicy - dług, stara i znana metoda rodem ze wczesnego stalinizmu - to osoby wiadomego pochodzenia i wciąż żyją wśród nas i bezkarnie decydują o pani i moim życiu, a nie tak dawno uciekli do Unii Europejskiej.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...