Kasia Dobucka Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Krzyk duszy, wezwanie miłości Przyjdź... zobacz. Stłumione słowa, (dławiący cień rozpycha pustkę) Załzawione oczy, (widzisz? bicz kreśli znamię) Plama na sercu, (...nie zdołam) rana w umyśle (okaleczenie, niby ocalenie). Mylisz się, to nie jest... - wielka samotność
Kasia Dobucka Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jest to przeróbka innego mojego "wiersza". Czy ten jest lepszy?? Czekam na kom.
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hmm.. nie wiem jakiego wiersza jest to przeróbka więc nie wiem czy lepsza. coś można z niego wykrzesać,ale wymaga dużo pracy jeszcze. To oczywiscie moje zdanie..tymi nawiasami nieco ratujesz banalne dość wyrażenia, jak załzawione oczy czy plama na sercu. Ale to kropla w morzu potrzeb tego wierszątka:) pozdrawiam i wytrwałości życzę martyna
Kasia Dobucka Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Pani Martyno to jest przeróbką wiersza pt."Samotność", który jest również w warsztacie. Dziękuję za opinię, ooohhh... dużo jeszcze mnie czeka pracy. Pozdrawiam/Kaśka
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 żartowałaś z tą panią, prawda?:)) biegne szukać pierwowzoru,wrócę:)
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 wróciłam..wiesz co Słonko..a jakbyś trochę pozszywała to co w nawiasach? a zostawiła tylko początek i koniec nieco zmodyfikowane? pobaw się, ja też mam zamiar,jak coś wymyślę to znowu wrócę:) pozdrawiam!
Kasia Dobucka Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Dzieki Kasiu :)) Też Pozdrawiam Tymbardziej, że jesteśmy chyba tego samego rocznika (może łatwiej się porozumieć)
Jego Alter Ego Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 krzykiem duszy wołam cię przyjdź zobacz widzisz? bicz kreśli znamię i chyba nie zdołam samookaleczenie niby ocalenie mylisz się to-nie-my to wielka samotność jak napisałam,tyle tylko mi się udało:)
Kasia Dobucka Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dziękuję Ci Martyno za pomoc, muszę się nad tym zastanowić, no i za czas, który poświęciełaś. Co do tej wersji, według mnie ucieka trochę od tego co próbowałam wyrazić... ale dzięki stokrotne Jeszcze pomyśle, ale póki co znowu szkoła... muszę znależć wolną chwilę :) Pozdrawiam/Kasia
Gość Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 No Alter Ego jak zwykle cos wymyslił i pomogl heh:-) Pozdrawiam.
Kasia Dobucka Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 krzyk... dusza wzywa woła przyjdź zobacz widzisz? cierpię... bicz kreśli znamię cięń oplata ciało już nie zdołam... ocal-ona okalecz-ona nylisz się to-nie-my to wielka samotność To jest moja propozycja, akurat znalazłam chwilę. Trochę "ukradłam" z wersji Jego Alter Ego:), dodałam coś od siebię... nie wiem czy idę w dobrym kierunku. Proszę o pomoc - Kaśka :)))
Jego Alter Ego Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hmm no i nawet Ci powiem że obrałaś dobrą drogę.Jedyne co jeszcze bym ruszyła to początek..może po prostu "dusza krzyczy" albo "krzyk duszy" i już bez wzywa i woła? zrobisz jak uważasz, i tak jest już dobrze:) uff:)) cieszę się Poetko Rzemieślniczko:) pozdrawiam wieczornym ciepłem
Kasia Dobucka Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 "Poetka Rzemieśniczka" się napracowała i zbiera siły do dalszej roboty...no i cieszy się, że z tej pracy coś wychodzi. Piękne dzięki, nad początkiem pomyśle, ale nie wiem czy zmienię. Szczerze pozdrawia Kasia :)))
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Hmm no Kasiu twoja ta ostatnia wersja jest lepsza :) temat- plus wiersz-daje mi do myslenia,malutenkie jeszcze bledy ale mi sie osobiscie podoba:) Pozdrawiam.
Kasia Dobucka Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dziękuję Kasiu, staram się jak mogę i jestem naprawdę zadowolona, że udało mi się z (szkoda mi tak mówić) "brzydkiego kaczątka" zaczyna coś rosnąc. Pozdrawiam cieplutko - Kasieńka :)))
Rekomendowane odpowiedzi