Iza Marcinkowska Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 Nie bój się marzyć. Śnij na jawie, błądź we mgle, ściągaj kolejne warstwy strachu z suto odzianej wyobraźni. Pocałuj gniew, opanuj kulistość kwadratu harmonią bezładu. Maszeruj ku życiu bo Cię wyprzedzi. 4
OloBolo Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 w teorii jestem jak to zwykle ja - za....w praktyce różnie bywa niestety ;) 1
Marek.zak1 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 Problem, że te marzenia mało realistyczne mogą człowieka mocno dołować i warto je weryfikować. Pozdrawiam 1
Dared Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 @Lenuszek09 Ja pierdziu, to jeszcze tyle optymizmu jest na świecie ?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 Witam - podoba się i to bardzo - lubię takie pisanie - Pozdr.serdecznie. 1
Iza Marcinkowska Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 @Dared Mimo wszystko :) Pozdrawiam
Annie Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2022 W sumie to wyzwaniem chyba nie jest błądzenie we mgle, raczej zagubieniem ;) Natomiast Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest niezła zagwozdka do rozkminienia - co poeta miał na myśli.
Rekomendowane odpowiedzi