Groszki_i_róże Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 Mój kot niczym Budda albo kamień przywieziony z podróży nie daje po sobie poznać że czuje strach każdego dnia umiera tak jak ja i Ty życie przelatuje nam przed oczami a on jakby pogodzony spokojnie dryfuje wewnątrz pewny swojej drogi Być jak kot, kamień, czy Budda. 3
Dared Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 @Anna Przybył Zazdroszczę czasami tak ciężko zachować stoicyzm 1
Groszki_i_róże Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 @Dared To prawda. Uczę się od niego każdego dnia, czasami bezskutecznie.
Dared Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 @Anna Przybył Dobrze że się uczysz tego , jeszcze lepiej że czasem nieskutecznie ;-) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2022 @Anna Przybył Wystarczy spojrzenie i kot nie musi mówić ludzkim językiem. pozdr. 1
Groszki_i_róże Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2022 @Sennek Ja również, tym bardziej, że czasami o nie niełatwo :) Pozdrowienia @WiesławJK Rozumiemy się bez słów, nawet sprzeczać się tak potrafimy :) Pozdrowienia 1
Rekomendowane odpowiedzi