Ul.CIA Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Stworzona kobietą sTworzona ze stworzenia stWorzonego mężczyzną stwOrzona,tworzona stwaŻANA wciąż Wciąż na obraz wCiąż na podobieństwo wcIąż na nowo wciĄŻprzez Boga BOGA-Stwórcę BOGA stworzenia BOGA tworzenia mojego Boga! ...ja:.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 ciekawe, jeszcze zajrzę żeby przetrawić, na razie podoba mi się pomimo swojej, że tak powiem ORYGINALNEJ formy. pozdr.
Michał Ziemiak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam! Kolejna gra słów - kolejne miłe zaskoczenie ;-) Przyznam, że dopiero za drugim razem udało mi się uchwycić sens - sprytnie zakodowałaś go między ciągami znaków! Mi się podoba i już! POZDRAWIAM!
Ul.CIA Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 :) dzięki Jay Jay. Pozdrawiam Ciebie oraz wszystkich odwiedzających i komentujacych :)
vacker_flickan Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 powiało optymizmem i wiarą, czasem pomaga, niewinna zabawa też coś daje:) jak widać nie trzeba koniecznie być demonicznym, wezmę to pod uwagę;) pozdrawiam autorkę bardzo serd.
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Pomysłowa forma i kompozycja , ciekawie przedstawiony obraz tworzenia -stworzenia .Utwór płynie logiczną sztuką posługiwania się słowem i jego interpretacji, pobudza czytelnika do odnajdywania wieloznaczeń , sensu i przekazu .Ul.CIU pozdrowienia z plusem . ;-)
Rekomendowane odpowiedzi