patrycha Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 badam grunt pokaleczonych słów wątpliwych gestów ociekających sokiem ciał spijam surowy sen z kruchych palców cisza gęstnieje w końcu wpadając w bezwład pełznę pod lawiną świadomości stoję sama wśród żołnierzy niepokoju
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 'stoję sama' w ostatniej strofie dałbym w jednym wersie. * * * reszta mi się podoba, szczególnie 'wśród żołnierzy niepokoju'. stale robisz postępy, zauważam poprawę, w porównaniu z Twoimi poprzednimi wierszami. zamglone pozdr.
patrycha Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 bardzo serdecznie dziękuję! miałam małą przerwę i bałam się, że moja natchnienie sobie ode mnie odeszło ale okazało się, że jest wspaniałym partnerem i przychodzi znienacka, rozjaśnia punkt widzenia i po prostu jest :) Cieszę się ogromnie i przesyłam zza szybki lekki uśmiech
Michał Ziemiak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam! Kolejny "trzy-zwrotkowiec" dziś, który aż prosi się o plusa. Atmosfera wiersza jest ciekawie pomroczna, łaczy metafizykę z biologią - pychota! "pełznę pod lawiną świadomości stoję sama wśród żołnierzy niepokoju" - najlepszy fragment ("stoję sama" złożyłem do kupy, bo zgadzam się z przedmówcami...) POZDRAWIAM!
patrycha Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dziękuję za odwiedzinki i za opinie. Poprawiłam tak, jak mi radzono. Myślę, że rzeczywiście teraz to lepiej wygląda :) Jeszcze raz dzięki cieplutkie kurczakowe pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi