GrumpyElf Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @Sylwester_Lasota Słusznie zauważyłeś, że spełniły mu się Twoje/peela marzenia, ale czy jego? Stary osioł czy nie, wyznał szczerze.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak naprawdę tego nie wie nikt :))). No i tak po oślemu, a właściwie, to po baraniemu, po drugiej stronie rzeki trawa zawsze jest bardziej zielona. Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam 1
Pan Ropuch Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Jestem na tak Sylwestrze :) Dwudziestypierwszy :) Pozdrawiam Pan Ropuch
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Dwudziestypierwszy :) Jakąś dziwną zbieżność wyczułem z Twoim ja skończony .:))) Pozdrawiam również. 1
Pan Ropuch Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 @Sylwester_Lasota Zbieżność u poetów nie jest przypadkowa, prędzej to wypadkowa tej samej profesji. :) Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyż prawda :) Również :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) @Sylwester_Lasota Niczym Kwiczoł po krótkiej pogawędce z Pyzdrą :))) To jeszcze na drugą nóżkę :) Pan Ropuch Edytowane 16 Lutego 2022 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i całkiem fajnie się zrobiło :) Dzięki i za to. Miłego dnia Panie Kolego :)
Deonix_ Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 No cóż, jak dla mnie wiersz bardzo dobry, szczery, przymierzam się do skomentowania go od jakiegoś czasu. Rozumiem cierpienie Peela. Sama nie raz ludziom czegoś toksycznie zazdroszczę, zwłaszcza tego, że są szczęśliwi i samozrealizowani. Bardzo wyniszczające uczucie. I jednocześnie nie wiem, czy aby na pewno chcę być na ich miejscu, czy jestem w stanie zaryzykować i cokolwiek zmienić... Jeśli chodzi o autoironię w tytule, to mnie ona akurat odpowiada, nieco drażni, ale ma sens. Pozdrawiam :) Deo. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Również pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Przejdź do porządku dziennego chłopie, ja by uschnąć... dziś się nażłopię. Pozdrawiam Sylwku, wiersz ma wszystko.
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Pozdrawiam serdecznie. 1
Groszki_i_róże Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 Ładnie, poruszyło mnie. Pozdrowienia
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) Również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi