anna_rebajn Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Brudnopisy z trudnymi dzieciństwami nigdy nie trafiają do śmietników Każdy po kolei wyrwany spod poduszki wyjęty z kanapy z dziury pod zlewem z wnęki z piwnicy zawinięty w szmatę skurczony z bólu w kącie pocięty poraniony ciężarny załamany skreślony ciężką ręką albo pusty przeraźliwie pusty Bóg czyta osobiście A potem na krzyżu załamuje ręce i woła każde dziecko osobno każde po imieniu To nic że Go nie słyszy to nic że nie słyszy to nic 7
anna_rebajn Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 @Gosława :) Dziękuję, ale nie wiem! Kiedyś dawno temu, spodobało się Panu Bogu, żebym pisała wiersze. Musiałam się najpierw z tym pomysłem pogodzić. A teraz - jestem tylko posłuszna ;). Bardzo się cieszę, kiedy komuś się podobają. A @Michał_78 Bardzo mi miło! Naprawdę - bardzo!!! A 1
Dared Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 @anna_rebajn Mimo wielu słów nie nadużywasz ich , brawo 1
tetu Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 A ile jest takich brudnopisów? Aż strach pomyśleć. Pozdrawiam. 1
Pan Ropuch Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2022 Uszyte na miarę z wysoce gatunkowego materiału, siadasz bierzesz łyk herbaty i odpływaszcz z każdym następnym słowem. Chapeau bas! Pozdrawiam Pan Ropuch 1
anna_rebajn Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2022 @Pan Ropuch dziękuję. @Dag trzymam kciuki. Szkoda mi tych dzieciństw zawsze i krętej drogi w dorosłości. A 1
Rekomendowane odpowiedzi