natalia Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 siniaki po wannie bielę talkiem szczoteczką czerwienię zęby w lustrze modlą się za mnie anioły zające uciekły nawet woda stygnie na mój widok mimo pachnącego kożucha rozlewam się wodniście po kafelkach oczyszczona i gorąca
stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 podobają mi się dwie ostatnie strofy, pierwsza jakoś mi nie leży, ale to tylko moje mało ważne zdanie, pozdrawiam
złota lenka Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie wiem,ale nie umiem sie wczuć w klimat wiersza... pierwsza zwrotka nie pasuje mi do reszty... "zające uciekły" - nie podoba mi się... w lustrze modlą się anioły - to mi się podoba chwilami wydaję mi się, że trochę na siłę chciałaś wprowadzić jakieś metafory... za anioły i rozlewanie się po kafelkach (niekoniecznie wodniście) + do reszty chyba nie dorosłam, bo naprawdę mi to nie współgra... to nie jest najlepszy twój wiersz... ale z moim zdaniem proszę się zbytnio nie przyjmować... pozdrawiam i czekam na kolejne wiersze w zaciśniętymi kciukami lenka
Bea Nefer Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 I do mnie te zające nie przemawiają. Jakoś nie potrafię wyłapać sedna. Mimo wszystko "coś" gdzieś się tli więc pisz dalej Bea
Luthien_Alcarin Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 zajace;bomba, wiadomo ze zajączki czmychaja z lusterek... pdodoba mi sie , dobra zabawa słowem, reszat tez ciekawa.. + Pozdrawiam Agata
natalia Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Stanisławo, jakie mało ważne? :) cieszę się, że chociaż dwie ostatnie trafiły Lenko, zgadzam się, były lepsze :) Beo, zające nie tyle miały mówić, co skakać po ścianach :) Agato, właściwie pozytywnych opinii się nie spodziewałam :) bardzo się cieszę, że udało się Tobie dostrzec w nim coś interesującego.
Anna Romanek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Aż się czuje tą świeżość. Z zajączkami. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi